Hallottunk és írtunk is már olyan történetekről, mikor valaki a szerelme segítségével gyógyult ki valamilyen lelki betegségből, mondjuk evészavarból. A 23 éves Antonina Barbuzza sztorija is hasonló, akinek az segített kilábalni a bulimiából, hogy a pasijával áttértek a BDSM életmódra. Az olasz pár elmondása szerint ez számukra azt jelenti, hogy a lány gyakorlatilag a szerelme (szex)rabszolgája lett 0-24-ben.

Persze ezt ebben az esetben nagyon idézőjelesen kell kezelni.

Hiszen a kapcsolatukban éppen az a lényeg, hogy ez a szexrabszolgaság közös megegyezésen alapul és a lány önszántából adta át magát testileg-lelkileg a férfinek. Nem mellesleg pedig evidens, hogy  bármikor, bármilyen helyzetben jelezheti, ha valami már neki sem fér bele, és akkor leállnak vele. 

A pár egyébként egy tévéműsorban mesélt a kapcsolatáról, amiből kiderült, bár már három éve együtt vannak, csak két éve jöttek rá, hogy a 24 órás szado-mazo életmód az, ami boldoggá teszi őket. Természetesen az átállás nem ment egyik napról a másikra, szép fokozatosan építették fel a teljes BDSM életüket. Ma már azonban a lány már egy nyakörvvel éli a napjait, ami minden percben emlékezteti arra, hogy a pasija önkéntes rabszolgája, aki nemcsak szex közben dominálja, hanem az élete egyéb területein is. Például a férfi mondja meg a neki azt is, hogy mit egyen, ez pedig hatalmas segítség Barbuzzának, aki éveken keresztül küzdött a bulimiával. 

Mindig szerettem enni, de egyre inkább mocskosnak éreztem magam tőle, és úgy az evés valami bűnös dologgá vált a szememben. Közben pedig próbáltam visszanyerni az uralmat a testem felett, hiszen a fájdalom, amit ezzel okoztam magamnak, nem az a fájdalom volt, ami szeretek. Most viszont végre egy olyan kapcsolatban vagyok, amiben elengedhetem magam, és átadhatom a felelősséget másnak

– magyarázta a lány, aki azt is hozzátette, azért szereti, hogy a magánéletében minden felelősséget áthárított a pasijára, mert az élete egyéb területin ezt nem teszi, és nem is teheti meg.

Ő a mesterem, de én kérem arra, hogy domináljon. Én döntöm el, hogy mikor és mennyi fájdalmat akarok, és ami a legfontosabb, hogy szeretem a fájdalmat. Számomra jó és megnyugtató a tudat, hogy azt csinál velem, amit akar

– mesélte a kapcsolatról Barbuzza, akinek a szavait a pasija ezzel egészítette ki:

Csak akkor jó dolog szadistának lenni, ha ott van veled egy mazochista, aki élvezi, amit csinálsz vele.

Forrás: Mirror