Hannah Donaghue és Ben Fagan történetében egészen addig semmi érdekes nincs, hogy a két húszas éveikben járó fiatal valamivel több mint egy éve egy buliban összefutott, az este pedig szexszel végződött. Az egyéjszakás kaland után rendben el is búcsúztak egymástól és egészen addig nem találkoztak ismét, míg néhány héttel később ki nem derült, hogy a nő teherbe esett. Még ez is egy olyan dolog, ami ha ritkán is, de megesik.

Az viszont már érdekesebb, hogy a nő egyből hármasikrekkel lett terhes, úgy hogy közben fogamzásgátlót szedett.

Ráadásul  Donaghue-val nem először történt meg, hogy védekezett és mégis terhes lett.

A furcsa történetet maga, a most már ötgyermekes anya írta meg egy brit lapnak. Mint az a beszámolójából kiderült, először 18 évesen lett anya, miután nem használt a fogamzásgátló tabletta amit szedett. Az első lánya világra jötte után a nőgyógyásza új gyógyszert írt fel neki, ám hamar bebizonyosodott, hogy az sem használ, pár hónappal később ugyanis Donaghue újra babát várt.

A második kislány megszületését követően a nő biztosabbra akart menni abban, hogy ne essen ismét teherbe, így spirált rakatott be, ami nyolc éven keresztül meg is óvta a nem tervezett várandósságoktól. Közel egy évtizeddel később azonban egészségügyi problémákat okozott nála a beültetett fogamzásgátló, így kénytelen volt visszatérni a gyógyszerhez, és ebben az időben találkozott az egyéjszakás kalandjával, amiből aztán a babák fogantak.

Bár a hír, hogy gyerekük lesz - rögtön három is -, eléggé megdöbbentette mindkettejüket, úgy döntöttek nemcsak megtartják a babákat, hanem adnak egy esélyt annak is, hogy igazi család legyenek.

Elkezdtek rendesen randizni, hiszen ezen ponton már nem akarták elsietni a dolgokat és egy idő után össze is költöztek. 

A gyerekek végül tavaly októberben, a terhesség 32. hétén születtek meg. A két kislány és a kisfiú egészségesek és 18 nap után hazaengedték őket a kórházból. Az édesanyjuk pedig állítása szerint egy életre feladta a kísérletezést a fogamzásgátló tablettával.

Forrás: The Sun