Egy 49 éves művész, bizonyos Pascal Sellick a nagy nyilvánosság előtt szeretne összeházasodni jövendőbelijével, így minden érdeklődőt szeretettel vár a nagy napon, február 10-én, 14 órakor, az exeteri Devonban.

Ha önt is érdekli a dolog, érdemes lehet minél hamarabb megszervezni az utazást, a lakodalom ugyanis igen rendhagyónak ígérkezik, már csak a dresscode-ból kiindulva is. Az esküvőn fürdőköpenyben, pizsamában, rugdalódzóban és otthoni papucsban kell ugyanis megjelenni, a puha alvósmaci csak opcionális. Nem kell februárig várnia, hogy kiderüljön, mi lelte a menyasszonyt, hogy ilyen elvárásokat támaszt a násznép felé, de érdemes lehet élőben is megtekinteni, hogyan kel egybe egy középkorű nő

a paplanjával.

Jól olvasta, Sellick tudniiillik a puha, meleg, biztonságot nyújtó ágyneműjébe szeretett bele végérvényesen, ezért szeretné egy életre összekötni vele az életét.

Az én drága paplanom eddigi életem leghosszabb, legerősebb, legintimebb kapcsolata. Mindig ott volt, hogy megöleljen

- mondja Sellick, majd hozzáteszi, hogy nála nem létezik megbízhatóbb, kellemesebb partner a világon, ezért választotta őt.

Annyira imádom, hogy szeretném, ha az emberek tanúi lennének annak, ahogy összekötöm vele az életemet. [...] Lesz zene, tánc, móka és kacagás.

A szertartás után hajnalig bulizik majd a násznép, és végignézheti, ahogy a fiatal pár felvágja az esküvői tortáját. Mondjuk ez minket is érdekelne, akárcsak az, hogy Paplan úr vajon milyen öltözékben jelenik majd meg a nagy napon. Sellick ezt egyelőre szeretné titokban tartani, de az biztos, hogy ő bolyhos papucsban, köntösben és hálóingben lesz.

A nő foglalkozásából fakadóan élünk a gyanúperrel, hogy a ceremónia inkább lesz művészi performansz, mint két szerelmes egyesülése, de láttunk mi már hasonló eszementséget, szóval végeredményben az sem lenne olyan meglepő, ha mindez őszinte szerelemből fakadna.