Az utóbbi időben rengeteg olyan férfit lehet látni az utcákon-instagramposztokban, akinek a választéka mellé egy vékony, egyenes vonal van a hajába borotválva. Amint azt a fenti borítókép mutatja, ez a séró megtetszett Cristiano Ronaldo labdarúgójátékosnak is, és amit ő csinál, azt rengeteg Igazi Férfi másolja a világon mindenütt, hátha ugyanolyan sikeresek lesznek ők is, mint Cristiano Ronaldo, és ugyanolyan sok értéket tudnak teremteni a munkájukkal, mint a milliárdos portugál sportoló.

Szóval a Ronaldo segítségével elterjedt hajjal kapcsolatban azt a tényt szeretnénk még itt a bevezetőben elmondani, hogy a trend lassan már három éves. A fenti borítókép 2016 novemberében készült, és amikor rákerestem erre a frizurára az interneten, az első találatok között egy olyan cikk volt, amelyik a 2016-os év nagy trendjeként emlegeti ezt a hajat. Én úgy érzem, hogy egy ilyen trendből 3 év nagyjából elég, szóval itt az ideje elkezdeni keresni a következő hasonlóan csodás menőséget – és keresni ugyan nem kezdtem el, de véletlenül lehet, hogy mégis máris megtaláltam a következő nagy trendet egy kolumbiai borbély Instagramján.

Ezt.

Tessék.

Megnézni!!!

NA?!

Hirtelen nem találtunk rá bevett szakkifejezést, szóval mi a gereblyézett haj megjelölést javasoljuk ideiglenesen. Van róla fotó is természetesen.

És ez még csak a kezdet, a merészebbek szőkítéssel/őszítéssel kombóban tolják a gereblyéztetést!

És van még hova tovább, mert van teljesen színes verzió is.

A következő fotón meg lehet nézni a spéci hajgereblyét, amivel ezt a különleges hatást el lehet érni.

Ha már idáig legörgettünk, szavazzunk egyet! Kíváncsiak vagyunk arra ugyanis, mennyire érzi a közvélemény, hogy lejárt volna a kiborotvált választékok ideje, és beköszöntött a fényképeken látható, gereblyézett frizurák kora. Várjuk az ön véleményét is!

Ön szerint?

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
A kiborotvált választékok napjai meg vannak számlálva, itt az új sérótrend!

Már három éves ez a trend, amit anno Ronaldo is nyomatott. Lehet, hogy megvan, hogy mi lesz helyette az új keménycsávós menőséró. Ezt nézze!

16 · Mar 30, 2019 10:22am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments