Nemrég közöltünk egy kvízt, amiben a '90-es évek nagy slágerei előadóinak mostani fotóit kellett összepárosítani a hozzájuk tartozó nagy sláger címével. Úgy láttuk, hogy olvasóink szívesen töltögették az egyébként elég nehéz kérdésekből álló kvízt (sokan meglepően jó eredménnyel!), úgyhogy most jöjjön még egy forduló, de most énekesek és számcímek helyett színészekkel és filmcímekkel, viszont továbbra is a '90-es évekből!

Azaz: az alább elindítható kvízben olyan színészek fotóit látja majd, akiknek a leghíresebb mozifilmje a '90-es években aratott közönségsikert. Minden fotó alatt 4 filmcímet lát majd, azok közül kell kiválasztani azt az alkotást, amelyikben az adott színész szerepelt – az azonban a nehezítés a dologban, hogy valamennyi színészről a lehető legfrissebb, általában 2019-es képet tettük a kvízbe, szóval nem pontosan úgy néznek ki a fotókon, mint ahogyan ön a filmből emlékezhet rájuk, hiszen öregedtek azóta vagy húsz évet. Természetesen az utolsó kérdés után mindenkiről megmutatjuk, mit játszott a '90-es években, és hogyan nézett ki akkor.

A Két fenti példa

A fenti borítóképen két olyan színésznő látható, akiknek a leghíresebb mozifilmje a '90-es évekből emlékezetes. Egyikük sem szerepel a kvízben, de ha szerepelne, közülük a baloldalinál a Mátrix című film lenne természetesen a helyes megfejtés, hiszen Carrie-Ann Mossról van szó, a jobb oldali szőkeségnél pedig a Kegyetlen játékok, hiszen a tévében Buffyt, a vámpírok rémét alakító Sarah Michelle Gellar ezzel a filmmel volt a legsikeresebb a mozikban.

Nos, ön most már tényleg minden tud, amit ehhez a játékhoz tudni kell, szóval induljon a menet!

Olyan színészek friss fotóit mutatjuk, akiknek legnagyobb mozisikere a '90-es évekből emlékezetes. Találja ki a fotó alapján a film címét!

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbálja meg újra.
Indulhat a kvíz »

És ha szereti a filmkvízeket, van ám még rengeteg az archívumunkban, nagyon szerettük például ezt az idézeteset!