Az influenszerkedés egy 0-24-ben művelendő biznisz, aki lájkokból él, az nem pihenhet (=maradhat ruhában) karácsonykor sem! Gondoltuk, hátha lesz egy-két kedves nézőnk, aki szívesen megtekint egy kis szekszi kontentet az ünnep alkalmából, úgyhogy nézzünk néhány jó példát, kezdve a részben magyar származású, 2,4 millió követővel rendelkező Trisha Paytas alábbi posztjával!

Vagy esetleg ez a télapós fotó jobban tetszik? Trisha Paytas a jelek szerint nagy rajongója a karácsonynak.

Őfölötte ugyan kicsit eljárt már az idő botrányos hollywoodi házassága óta, de ettől még eléggé meglepődtünk volna, ha pont Courtney Stodden nem túr elő valami ízléseset a fotóarchívumból a karácsonyi ünnepkör kapcsán. De előtúrt.

Melissa Risóval a Babes in Toyland eseményen ismerkedtünk meg a múltkor, és ő az Instagramja bemutatkozójában ragaszkodik hozzá, hogy színésznőként tartsuk számon, de azért egy terpesztős fotó neki is becsúszott.

És még szerencse, hogy a novemberi influenszergálán is figyeltünk, illetve felfigyeltünk a könnyen megjegyezhető nevű Melly Sanchezre. Ő a következőket tudja hozzátenni a témához.

Hozzájuk képest Kylie Jenner fotója kifejezetten ízléses és visszafogott, szóval jegyezzük meg, hogy mint minden, a karácsonyi szekszizés is relatív.

Ha ön még karácsonyibb, de szeximentes, viszont hazai hírességeket tartalmazó posztokra kíváncsi, erre folytassa! Kellemes ünnepeket kívánunk minden médiamunkásnak és -fogyasztónak egyaránt!