Trisha Paytas évek óta lenyűgöz minket azzal, hogy egyszerűen nem tudjuk sose eldönteni, hogy hány százalék a nettó trollkodás abban, amit csinál, de az biztos, hogy amióta először írtunk a saját bevallása szerint részben magyar származású Instagram- és Youtube-sztárról, azóta már a brit Celebrity Big Brothert is megjárta – ott készült róla a fenti borítókép.

De az még 2017-ben volt, Trisha Paytas most legutóbb Puerto Ricót járta meg, a következő bikiniben.

A plus size kifejezéssel is leírható influencer minden bizonnyal maga is jól tudja, hogy ez a bikinifelső túl kicsi az ő mellbőségéhez, de ennek ellenére felvette, sőt, az Instagramra ki is rakott róla egy sorozatnyi fotót, amin a jobb melle folyton kibuggyan a háromszögből. Nem csak egy kép van az alábbi posztban, érdemes a jobbra mutató nyílra kattintani a további fotókért!

És ha már Trisha Paytasnál tartunk, muszáj megemlítenünk, hogy a realityszereplésen, popzenei videóklipek gyártásán és az életmód-tanácsadáson kívül ő többek között az evőshow-bizniszben is utazik. Hátha ön még nem hallott erről: a Youtube-on van egy olyan külön műfaj, amiben emberek azt videózzák, hogy esznek. Trisha Paytas maga is szokott nagy sikerrel ilyen tartalmakat megosztani, az alábbi felvételen például az látható, ahogy negyed óra alatt elfogyaszt egy csomó vajas kenyeret, aztán egy adag tésztát plusz pizzát egy étteremben.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
A kedvenc amerikai-magyar influencerünk megmutatja, milyen a túl kicsi bikinifelső

Trisha Paytas plus size kategóriában nyomul az Instagramon, és olyan képeket osztott most meg, amiken a melle sehogyse fér bele a háromszögbe.

3 · Jan 28, 2019 12:02pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments