A hét egyik legszimpatikusabb vírusvideója volt az alábbi, amelyben szemlátomást gyanútlan járókelőket akaszt meg bizonyos Kevin Freshwater azzal a felkiáltással, hogy 

Fejezd be a dalszöveget!,

majd elénekel egy rövid részletet egy híres régi vagy új számból. Erre természetesen sokféle különböző reakció érkezik, de meglepően sokan szerepelnek a videóban, akik gond nélkül folytatják a kiválasztott dalt. Nézze csak, és figyelem, mindenképpen érdemes a végéig megvárni!

A videó nézése közben felmerülhet önben a kérdés, hogy ön vajon tudná-e ilyen helyzetben folytatni egy-egy sláger szövegét csak úgy fejből. Ezt próbálhatja ki az alábbi kvízzel, természetesen kizárólag szöveges formában, azaz énekelni nem kell, csak elolvasni egy dalszövegrészletet és négy lehetőség közül beklikkelni azt, hogy ön szerint hogyan folytatódik az adott szám. Csak magyar zenéket választottunk ehhez a kvízhez, valamint időre megy a dolog, hogy ennyivel is izgalmasabb legyen. Ön hányat talál el a tízből?

Idézünk egy sort egy híres, magyar szám szövegéből. Tudja, mi következik?

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbálja meg újra.
Indulhat a kvíz »

És ha úgy érzi, maradt még önben fejtési kedv az évtized legnépszerűbb magyar zenéivel kapcsolatban, akkor nagyon ajánljuk ezt a kvízünket!