Mivel idén kb. minden elmarad, ami izgalmas, nem lesz Met-gála sem, amit május 4-én, hétfőn tartottak volna. (Egyébként mekkora mázlija volt a díjkiosztó-szezonnak, hogy a karantén pont akkor kezdődött, amikor a díjkiosztók zömét már megtartották!) A Vogue magazin főnökasszonya által rendezett divatgála helyett most egy Instagram-kihívás van, amit a tavalyi látványos bevonulásáról emlékezetes Billy Porter tett közzé az alábbi posztban.

A ki- vagy felhívás lényege, hogy aki némi hírnévre vágyik, és/vagy úgysem tud otthon mit kezdeni magával, az öltözzön be úgy, mintha a Met-gálára menne, és posztoljon erről képet/videót a #MetGalaChallenge címkével ellátva. A feladat egészen pontosan az, hogy egy konkrét korábbi Met-gálás öltözéket kell leutánozni (íme pl. a tavalyi választék java), és mivel már bő egy hete gyűlnek a nevezések, kiválogattunk néhány nagyon jót és néhány nagyon vicceset a kihívást bevállalók közül. A Vogue azzal kecsegtet, hogy a legjobban beöltözők bekerülhetnek a lapba (vagy legalábbis felkerülhetnek annak valamilyen digitális felületére), hát nézzük, kik számíthatnak a divatvilág figyelmére.

Fent például egy csodás megfejtés látható Emily Ratajkowski extraszexi szerelésére, alább pedig egy szintén nagyon precíz Rihanna látható, igaz a poszthoz fűzött felirat azt mondja, hogy a ruha mását még korábban készítette ez az induló, csak most a kihívást hallva újra elővette.

Na és Jared Letót és az ő levágott fejét meg se csinálja senki?

Na azért!

A következő drag queennek már a neve is nagyon szellemes: Glow Job. Hát még az mekkora ötlet volt, hogy tortaalátétek felhasználásával csinálta meg Alessandra Ambrosio 2016-os estélyijét! A szett elkészítése a poszt szerint 6 órát vett igénybe.

Azoknak, akiket nem zavar, ha egy hét éves gyereket nyomatnak influenszerként, tudom továbbá ajánlani Aili Adalia posztjait, mert ezen a Janelle Monae-szetten kívül Zendayát és Cardi B-t is baromi jól csinálta meg ő (illetve az anyukája).

És hogy a vicces képekhez visszatérjünk, üdvözöljük ezúton is azt a nőt, aki leakasztotta a csillárt a plafonról, hogy Katy Perrynek emléket állíthasson.

Az alábbi poszt három pályaművet tartalmaz, amik közül nyilván azért Gigi Hadid paplanos megoldása az első, mert az sikerült a legjobban, de azért Elizabeth Debicki és Blake Lively sem semmi!

És a végén örömmel jelentjük, hogy egy korábbi fotó újrafelhasználásával, szintén Rihanna előtt tisztelegve van egy olyan indulónk is, aki nem saját magát öltöztette be. Hanem...