Még tavasszal tettük közzé szexjáték-tesztelő felhívásunkat: önök jelentkezhettek tesztelőnek, a Vágyaim.hu pedig biztosított egy-egy Womanizer készüléket. Most újabb leveleket osztunk meg Önökkel (természetesen álnévvel, hogy olvasóink megőrizhessék az inkognitójukat). Ebben a felvonásban Annabella, Ibolya és Gréta osztják meg tapasztalataikat: azért ők hárman, mivel ugyanazon pontokban egészen más véleménnyel vannak a készülékről. Míg Ibolya szabados stílusban beszélt arról, hogy számára egy fokozat is bőven elég, illetve hálás, hogy a készüléknek köszönhetően a Tinderrel sem kell szenvednie, addig Annabella szerint bőven elfért volna még legalább három, erősebb szint is, Gréta pedig úgy tapasztalta, hogy az eszköz teljesítményéhez könnyedén hozzá lehet szokni, ami talán nem túl szerencsés hosszútávon. Megannyi vélemény, és számos tapasztalat ütközik tehát olvasóink beszámolóiban. 

Annabella

A tapasztalat arra ösztönözte, hogy komolyabb készüléket vásároljon.

Eddig csak kacérkodtam a szexjátékok gondolatával de úgy gondoltam a karanténozás tökéletes alkalmat nyújt a tesztelésre. Plusz pont, hogy a cég diszkrét kartondobozban küldte ki a csomagot, amivel speciális tisztító spray és síkosító is járt.  Kellett egy kis idő, hogy megszokjam a készüléket, tényleg teljesen más érzés, mint amiket eddig tapasztaltam. Elég hatékony, a mély rezgéseitől nagyon hamar izgalmi állapotba lehet kerülni. Én mondjuk egy-két fokozattal többet is el tudtam volna képzelni, de a célnak így is megfelelt. A 30 perc pedig tényleg nagyon könnyen elrepül vele. Összességében ajánlom, én legközelebb egy fokkal komolyabb, tölthető verzióval tervezek próbát tenni.

- fejtette ki véleményét Annabella.

Ibolya

Viszlát, Tinder!

A válásom után most igyekszem újra felfedezni a szexualitásomat. Meglehetős közhelynek tűnhet, de régóta nem tapasztaltam orgazmust, és pillanatnyilag nincs kedvem a Tinderen elb#szni az időt, úgy, hogy közben benne van a rizikó, esetleg egy pöccsel hoz újra össze a sors. Gondoltam, talán így sikerül, különösebb ráfordítás nélkül elélveznem, és valóban. A készülék tényleg nagyon hamar segített, bár hozzá kell tennem, hogy az első pár alkalom inkább kényelmetlen volt, mert szokatlan volt a készülék, illetve az egész helyzet. De miután ráéreztem, RÁÉREZTEM. Én úgy gondolom bőven elég egy fokozat, de persze ez típusfüggő, kinek, mi kell a beteljesüléshez. K#rva jó kis cucc, köszi a lehetőséget. 

Gréta

Oké, de meddig lehet így?

Nekem furcsa ez az egész, de a kíváncsiság rávitt a dologra. Jó nagyon a kis masina, derekasan dolgozik. Engem őszintén meglepett, hogy mennyire gyorsan beteljesíti a kívánt hatást. Sajnos képtelen vagyok a hüvelyorgazmusra, így külön öröm, hogy ezzel az eszközzel ilyen hamar eljuthatok a csúcsra. A számos használat után, amit engedett a 30 perces időkorlát, azonban elgondolkodtam, hogy nem okoz-e problémát a készülék, abban, hogy később nélküle is képes legyek az orgazmusra? Olvasgattam erről, de örülnék egy szakértői véleménynek. 

Mivel a tesztelők több érdekes kérdést is felvetettek a Womanizerrel kapcsolatban, megkértük a Vágyaim.hu csapatát, írjon nekünk pár gondolatot ezeket illetően.

A léghullámos technológia valóban nagyon újszerű élményt nyújt, amit szokni kell. Meg kell tanulni, pontosan milyen szögben tartsuk a készüléket, mennyire szorítsuk a csiklóra, és persze azt is, milyen fokozatot válasszunk. De szerencsére a testünk eléggé gyorsan és félreérthetetlenül jelzi, ha minden a helyére került, úgyhogy nem kell sokáig kísérletezni. Persze a tesztkészülék három fokozata csak a bevezető, de ha ez tetszett, érdemes beruházni egy komolyabb verzióra is. Saját tapasztalat alapján még a ciklus is nagyban befolyásolja, hogy épp mi az, ami kielégítő. Idővel pedig kissé hozzá is szokunk a stimuláláshoz, ezért néha jó lesz a nagyobb intenzitás. Grétának azt tudjuk üzenni, nem kell aggódnia, hogy esetleg egy léghullámos csiklóizgató kiszorítja a ringből a másfajta orgazmusokat. Érdemes inkább úgy tekinteni rá, mint egy eszközre, amivel könnyebben felfedezhetjük a saját testünket, megismerhetünk újfajta örömöket. Persze érthető az aggodalom, de a mértéktartás itt is hasznos: pont úgy, mint minden más, ami extra élvezeteket nyújt, könnyen függővé is tehet. Érdemes nem a megszokott módszerek helyett, hanem inkább azok mellett, vagy azokba bevonva elővenni a Womanizereket.

A cikket a Vágyaim.hu támogatta.  Rendeljen online biztonságosan - fizessen online bankkártyával és kérjen házhozszállítást vagy csomagpontra történő kiszállítást.