A WOW Report nevű oldalon találtam rá bizonyos Fish Fioruccira, aki non-binary modellként írja le magát. Ez azt jelenti, hogy ő úgy érzi, őt nem lehet a férfi-nő kettősségbe besorolni, azaz nem tartja magát sem férfinak, sem nőnek. Igazán karakteres megjelenése van viszont, és bátran kísérlezetget a frizurákkal. 2019 elején még előrelapított és kettéválasztott punktaraja volt, amint az az alábbi képen látható.

De aztán megvált a taréjtól, csak nem az egésztől.

Ez a homloktincs akár a régi rajzfilmek stilizált kisbabáira is emlékeztethetne, de Fish Fiorucci ehelyett az alábbi posztban azt írja, hogy ő az ördög. Vagy ezt a sérót úgy is fel lehet fogni, hogy ez Keith Flint haja a Firestarter című Prodigy-klipből, plusz egy homloktincs.

Kíváncsian várjuk, hogy a kiborotvált fejtetőből, és a homloknál meghagyott tincsből trend lesz-e, mindenesetre Fish Fiorucci úgy is kipróbálta, hogy körben hagyja kicsit megnőni a haját, és így is nagyon látványos ez a frizura, és stílusérzékét annyira figyelemre méltónak találja a divatszakma, hogy Fiorucci egy ideje már modellként dolgozik, és a múlt héten cikket írt róla a Vogue.com.

Fiorucci Texas déli részén született, 23 éves, a feje teteje mellett a szemöldökét szereti még borotválni, és többek között Lady Gaga divatcégével, a Haus Laboratorieszel is dolgozott már együtt. Az oldal tetején látható borítófotó 2019 júniusában készült a modellről, amikor a Charles Jeffrey Loverboy nevű márka bemutatóján szerepelt.