Úgy néz ki, nem ismer lehetetlent az a fiatal utahi férfi, aki végtagok nélkül is profi sminket tud készíteni, és még a műszempillát is hibátlanul felrakja magának. Gabe Adams-Wheatley az internet új csillagának számít, sminkvideóit százezrek nézik a TikTokon.

A fiatalember, akiről a Daily Mail című brit napilap hosszasan ír, egy ritka genetikai rendellenességgel, úgynevezett Hanhart szindrómával született. A betegség elsősorban a végtagok rendellenes fejlődését okozza, 20 ezer gyermekből mindössze egyet érint. Adams-Wheatleyt azonban állapota semmiben sem hátráltatja. És ami a legfontosabb: mosolya sosem hervad.

A sminkes egyébként Brazíliában született. Később egy amerikai család fogadta örökbe, ahol 12 mostohatestvér mellett nevelkedett. Jelenleg Salt Lake Cityben él, boldogságához minden adott:  rátalált a szerelem és megházasodott. A TikTokon több mint 2 millióan követik.

Ami pedig a sminkelést illeti, nagyon találékony: a szemfestéket például úgy viszi fel, hogy az ecsetet az asztal széléhez szorítja a vállával. Az internezetőket leginkább azzal nyűgözte le, ahogy a műszempillát ragasztja fel a következő videóban:

@gabeadams

It’s the ##darknight vibes!🖤💜 ##makeup ##glam ##grwm ##makeuptutorial ##smokyeye ##eyelashes

♬ positions - Lex

Adams-Wheatley nem mindig volt ilyen boldog: korábban sokan bántották, nem érezte elég jónak magát, ezért az is megfordult a fejében, hogy véget vessen az életének. 

Rengetegszer mentem haza sírva. Bántottak és kigúnyoltak, mert végtagok nélkül születtem. Egy nap anyám a tükör elé ültetett, és arra kért, nevezzek meg tíz dolgot, amit szeretek magamban. Majd a suliban válasszak ki tíz embert, és mindegyiknek mondjak valami szépet. Ilyenekkel vett rá arra, hogy pozitívan szemléljem a világot.

– magyarázta a fiatalember.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.