BeFunky-collage (15)

Szörnynek nevezik a nőt, aki testépítő létére is nőies akar maradni

2021.10.18. 07:10

Naponta több órát tölt edzőteremben, és rendesen ki is van gyúrva, ezért nem csoda, ha a férfiak is megrettennek attól a Németországban élő brazil nőtől, akinek szenvedélye a testépítés. 

A 28 éves Jessica Sestrem, aki Frankfurtban él, hosszú évek óta dolgozik azon, hogy izmai impozánsak legyenek, de szerinte nőként nem gyerekjáték a testépítés. Mostanra mindenesetre valóságos izomkolosszussá gyúrta magát, és hát ember legyen a talpán, aki meg meri szólítani őt az utcán, hogy randira hívja...

Sestremnek sokan mondják, nem értik, mire jó az, hogy ennyire izmos, és hozzáteszik, hogy a bodybuilding inkább a férfiaknak való. A 28 éves nő maga is tisztában van azzal, hogy nem úgy néz ki, mint egy átlagos nő, de ugyanúgy meg meri élni nőiességét. 

Sestrem azt szeretné, ha mások is meglátnák benne a nőt.

Az edzőtermen kívül mindig elegáns ruhákba bújok, nőiesen öltözködöm és a magas sarkút is szeretem. Szerintem a testépítés és a szépség megfér együtt. Míg az edzőteremben testépítő szörny vagyok, addig az utcán egy igazi hölgy.

– magyarázta Sestrem, hozzátéve, sokan azt mondják, inkább állatias, mintsem nőies, de ő még ennél is nagyobb izmokat akar. Még akkor is, ha az emberek megijednek tőle. Mert szerinte a nagy dolgok a szépek...

Természetesen versenyekre is jár.

 A Truly egy riportot is készített a testépítővel, ami itt megtekinthető: