Az interneten a legkülönfélébb képrejtvényekkel találkozhatunk, az utóbbi években főként a rajzolt, apró figurákat rejtő, szinte kivehetetlen darabok váltak népszerűvé. Most egy ünnepi verziótól ég lázban a világháló népe.

A Velveten korábban is hoztunk már különböző képrejtvényeket. Akadt, amelyiken Meghan Markle-t kellett kiszúrni egy régi, fekete-fehér osztályképen, volt, hogy két kép hasonlóságaira kellett rábukkanni, de mutattunk asszociációs képjátékokat is.

A mostani, ünnepi képrejtvényen kék háttér előtt látunk néhány zöld fenyőágat, és temérdek, különféle formákban szállingózó hópelyhet. A legtöbb hópelyhet mosolygó arcnak rajzolták meg, az egyik ilyen mosolygó arc azonban egy aprócska hóembernek a feje.

via GIPHY

A rejtvényben ezt azt aprócska hóembert kell megtalálni, segítség nélkül.

 Na hogy ment? 

Ha bármennyire is küzdött, mégsem sikerült kiszúrnia az alakzatot a képen, segítünk. A hóembernek sem karokat, sem kalapot, sem csúcsos orrot nem rajzoltak, képe a rejtvény bal felső negyedében található.

Ne csüggedjen, ha így sem bukkant rá. A megoldást erre a linkre kattintva találja.

Ön talán nem a hóember formájú alakzatok felkutatásában, hanem inkább a fagyos pajtik építésében jó. Ha odakint van elég hó, és megjött a kedve a szobrászkodáshoz, ne csüggedjen, építse meg saját hóemberét.

via GIPHY