GettyImages-1353535428

Kate Hudson három gyerek után is bombaformában van - ez fogyásának titka

2022.01.22. 15:04

Bár harmadik gyermekének születése után nem volt könnyű leadnia a terhesség alatt felszedett kilókat, Kate Hudson mindent megtett annak érdekében, hogy visszanyerje régi alakját. Bevallása szerint harmadjára már  okosabban" kezdett bele a fogyókúrába, mint az első két szülését követően.

A Hogyan veszítsünk el egy pasit tíz nap alatt című film sztárja az első gyermekének, Rydernek 2004-ben, a másodiknak, Binghamnek 2011-ben, harmadik csemetéjének, Rani Rose-nak pedig 2018 októberében adott életet. Míg második gyermeke után fél év alatt lementek róla a pluszkilók, Rani Rose után már kétszer annyi ideig tartott újra formába lendülnie a színésznőnek.

A harmadik baba után kicsit tovább tartott lefogyni. Körülbelül 12 hónapba telt, de ezúttal másképp csináltam mindent. Az ételhez való hozzáállásomon változtattam. Okosabb módja ez a fogyásnak, mert így nem jönnek vissza a kilók. Szerintem az a csodálatos ebben, hogy azt ehetsz, amit akarsz, csak tudatosan kell enned, tudnod kell, mi van a tányérodon és az milyen hatással van a testedre

– magyarázta a People magazinnak Hudson, aki bevallása szerint pontosan tudja, mire van szüksége a szervezetének. A mértékletességre pedig szülei, Goldie Hawn és Kurt Russell tanították meg őt.

A színésznő körülbelül két hónappal Rani Rose érkezése után érezte azt, hogy készen áll visszatérni az edzőterembe.

Élvezem a fegyelmezettséget. Szeretek sportolni és szeretek aktív lenni. Számomra ez egyfajta szórakozás, hogy újra meg újra új kihívás elé állítom a testemet. A terhesség után visszatérni az edzésekhez, újra megtalálni a hasizmomat és minden alkalommal egy kicsit még keményebben hajtani magam – én élvezem ezeket a kihívásokat. Edzeni ugyanakkor nehéz, ha az embernek gyerekei vannak. Mindenkit magad elé sorolsz, és nem nagyon találod az időt, hogy néha csak magadra koncentrálj

– mondta a színésznő, aki a testmozgással töltött órákra igazi énidőként tekint – írja a People magazin egy korábbi interjúja nyomán az nlc.hu.

Kate Hudson 2018 novemberében, egy hónappal harmadik gyermeke születése után; és 2021 novemberében
Kate Hudson 2018 novemberében, egy hónappal harmadik gyermeke születése után; és 2021 novemberében
Fotó: Stefanie Keenan/Getty Images/Frazer Harrison/Getty Images