Barbados nemzeti hőse, Rihanna néhány nappal ezelőtt tudatta a nagyvilággal, hogy első gyermekét hordja a szíve alatt, akit párjával, A$AP Rocky-val már nagyon várnak. A sikeres énekesnő, milliárdos üzletasszony boldogsága határtalannak tűnik, ám a külföldi sajtó szerint nem lesz könnyű könnyű dolga a rapperrel.

A The Sun című brit napilap legalábbis azt írja, hogy a barbadosi szépségnek nem csupán az anyasággal és a gyerekneveléssel kapcsolatos kihívásokkal kell szembenéznie a jövőben, hanem egyúttal a rappert is meg kell szelídítenie. Rakim Athelaston Nakache Mayersről, azaz A$AP Rocky-ról úgy tudni, korábban többször keveredett összetűzésbe a törvénnyel, szexfüggőséggel küzdött, és a világhírű énekesnővel, Rita Orával is viszályba elegyedett.

Nem a baba lesz az egyetlen, akin Rihannának rajta kell majd tartania a szemét

– emelte ki a lapnak egy bennfentes, utalva a rapperre, aki napjaink egyik legnépszerűbb hip-hop előadójának számít. Rihannával 2020 óta alkotnak egy párt, de régóta ismerik egymást; közeli barátságot ápoltak egymással, mielőtt románcba bonyolódtak volna.

A rappert az énekesnő édesapja, Ronald Fenty is ismeri, és csak jókat tudott mondani róla, ám a The Sun szerint A$AP Rocky-t soha nem kerüli el a baj.

  • 2019-ben egy svéd bíróság bűnösnek találta. A testi sértéssel vádolt rapper több hetet töltött rácsok mögött Svédországban, miután egy utcai verekedés miatt Stockholmban letartóztatták. Társaival azt állították, önvédelemből vertek meg egy Mustafa Jafari nevű férfit és annak barátját. A földön fekvő Jafarit nemcsak rugdosták, hanem egy üveggel is ütötték. 
  • De nem ez volt az első alkalom, amikor Rocky a rendőrök látókörébe került: 2006-ban a New York-i Rikers Island börtönben ült kábítószer-kereskedelem miatt.
  • Hat évvel később gyors egymásutánban kétszer is letartóztatták: előbb egy manhattani verekedés miatt, néhány napra rá pedig azért, mert rátámadt két fotósra, akik éppen akkor örökítették meg a rappert, amikor az drogot fogyasztott egy New York-i ruhaüzletben. 
  • Rocky-t 2013-ban azzal vádolták meg, hogy egy philadelphiai zenei fesztiválon felpofozott egy nőt. Nézeteltéréseiket két évvel később, peres eljárás során rendezték.
  • 2016-ban újabb verekedésbe keveredett Új-Zélandon 2019-ben pedig egy sokkoló videó is napvilágot látott róla: Rocky egy üveggel a kezében ordibált egy, az arcát a kezébe temető, földön térdeplő férfivel. 

Ez a srác rendkívül tehetséges, de vonzza a feszült helyzeteket. A kérdés csak az, hogy maga mögött tudja-e hagyni balhés dolgait, hogy a családalapításra koncentrálhasson, vagy továbbra is bajba keveredik. Ahhoz kétség sem fér, hogy odavan Rihannáért, az elmúlt két évben szinte mindig mellette volt. Rocky komolyan gondolja Rihannával, aki egy nagyon erős nő. Nem fogja tűrni ezeket a hülyeségeket, és mire a baba megérkezik, Rockynak drasztikusan meg kell változnia, nem viselkedhet így

– magyarázta a neve elhallgatását kérő informátor, aki zenei berkekben régóta mozog. A bennfentes szerint Rocky azóta problémás és "vad", amióta az apja kábítószer-kereskedelem miatt börtönbe került. A rapper mindössze 12 éves volt, amikor ez történt, és egy évvel azután, hogy apja rácsok mögé került, a testvérét is megölték. 

A The Sun szerint Rocky 13 éves korára szexfüggő lett: iskolatársaival "orgiákat" rendeztek. 

Három háztömbnyire laktam a sulitól és ebédszünetben mindig elengedtek minket, úgy 45 percre. Először ebben a lakásban került sor erre. Lifttel a tetőre mentünk, és mindenki letette a kabátját a földre. Öt lány és tíz fiú volt jelen, váltogattuk a partnereinket. Orgiákat tartottunk. Rengetegről felvételem is van. Azok a nők, akikkel vagyok, szeretik az ilyesmit. Ez olyan dolog, amitől az emberek inkább távol tartják magukat, vagy ha csinálják is, nem szeretik beismerni. Én nem is tudnám ezt szégyellni. Ami a szívemen, az a számon. Nem teszek olyasmit, amiről nem tudnék büszkén beszélni. A nők tudják is, hogy nem töröm össze csak úgy a szívüket. Szóval, miért is ne? Szívjunk be és érezzük jól magunkat

– magyarázta korábban Rocky, akit éppen az ilyen állításai miatt sokszor szexistának neveztek, és azzal vádolták, hogy ledegradálja a nőket.

 Nekiment Rita Orának

A rappernek korábban a koszovói albán származású brit énekesnővel, Rita Orával is volt egy fellángolása. Egy dalt is írt róla, melyben elég élesen mesél az énekesnő ágyban nyújtott teljesítményéről. Rita Ora erre egy rádióműsorban reagált.

Nem érdekel, mit mondasz rólam. Rohadtul lesz.rom! Ennyi. Boldog vagyok, büszke vagyok magamra, és arra, amit képviselek.

Rocky korábban a Keeping Up With The Kardashians című realitysorozat sztárjával, Kendall Jennerrel is randizott, ám ez a románc nem tartott sokáig.

Egy évre rá megint reflektorfénybe került a szexuális élete, amikor felkerült a Porn Hub nevű felnőttfilmes oldalra az egyik szexvideója. A rajongók kigúnyolták őt, mondván, nagyot csalódtak benne, ami az ágyban nyújtott teljesítményét illeti

– mondta az informátor, aki szerint Rocky otthon készült szexvideója a PornHubra került fel. A rapper emiatt akkoriban azt nyilatkozta: igen hosszú azoknak a nőknek a listája, akiknek korábban örömet szerzett, és akik csak dicsérni tudják őt az intim együttlétek miatt.

Egyértelműen sokra tartja a vonzerejét, de most a világ egyik legszexibb és legsikeresebb nőjével van dolga. Rihannának minden oka megvan arra, hogy rendkívül magabiztos legyen 

– mondta a közeli ismerős, utalva ezzel arra, Rihanna milyen üzleti birodalmat épített ki. Fenty nevű szépségmárkáját 2017-ben alapította, ami már az első évben több mint 500 millió fontot (212,5 milliárd forintot) hozott. A barbadosi szépség ennek köszönhetően a világ egyik legtehetősebb énekesnője lett. A$AP Rocky vagyonát 10 millió fontra (4,24 milliárd forintra) becsülik.