A fáradtságosan kidolgozott herkulesi izmok érdekében egy igen kivételes étrendet kezdett el követni egy Los Angeles-i testépítő. A 31 éves férfi,  Weam Breiche  napi szinten fogyaszt nyers borjúagyat és -herét, mert úgy véli, ennek köszönheti fittségét.

Breiche, akit követői csak az X-Men filmek Farkasához hasonlítanak, azt mondja: a nyers húsban gazdag étrend képes visszafordítani a cukorbetegséget és csökkenti a magas vérnyomást is.

Több könyvet is olvasok most a húsevő étrendről, vagyis a carnivore diétáról, és azt írják, ez egyáltalán nem kockázatos. Benne van a pakliban, hogy bakteriális fertőzést kapsz, de az egészséges bélrendszer képes elpusztítani a baktériumokat 

– szögezte le a Jam Pressnek a fitneszguru, hozzátéve, aranyér- és emésztési problémák miatt korábban többfajta étrenddel is kísérletezett, ám amióta jóformán csak nyers húson él, nincsen panasza.

Breiche azt mondja, korábban 2400 kalóriát fogyaszott, ám mivel most az izomépítésre koncentrál, sokkal többet eszik. Van, hogy több mint 4500 kalóriát is bevisz, edzőterembe pedig heti hét alkalommal megy.

  • Reggelire általában 20-25 dkg nyers marhahúst eszik, amit két nyers tojással és két teáskanál vajjal szokott összeturmixolni.
  • Ebédre két borjúagyat és -herét, birkamájat, marhaszívet és -vesét szokott enni, amihez csontvelőt és vajat majszol.
  • Vacsorára nyers steakszelet a menü, amit néha ízesítetlen protein shake-kel öblít le.

Nemrég úgy döntött, nem mindennapi reggelijét a TikTok-on is megmutatja. A videót már több mint 15 millióan tekintették meg.

Rengeteg szeretetet kapok, főleg azoktól az emberektől, akiknek segítségre van szükségük. Túlsúllyal küzdő gyerekektől, akiknek nincs önbizalmuk. De rengetegen utálnak is, főleg a vegánok, akik jelentik a profilomat és fenyegetőznek is, de egyhamar nem tervezek felhagyni ezzel az életmóddal. A nyers húst nagyon könnyű megemészteni, nem is érdekel, mit mondanak az orvosok

– jelentette ki. 

Ebben a videóban azt is megmutatta, mi található a hűtőjében.

(New York Post)