Noha már fél év is eltelt a szülés óta, Jennifer Lawrence az első gyermekével kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat egészen eddig a legnagyobb titokban tartotta. Az éhezők vidala sztárja februárban adott életet a csöppségnek, akiről most kiderült, hogy kisfiú, és Cy névre keresztelték.

Az Oscar-díjas színésznő a Vogue magazin októberi számában tudatta, hogy a gyermeket az apja, Cooke Maroney egyik kedvenc művésze, Cy Twombly után nevezték el, írja a PageSix.

Lawrence elárulta, hogy a kisfiú születése a kihívások mellett új kapukat is nyitott az életében.

Ijesztő beszélni az anyaságról, de csak azért, mert mindenki másképpen éli meg ezt. A szülésem utáni reggelen úgy éreztem, az egész életem újrakezdtem. (...) Hirtelen minden gyermekbe beleszerettem. (...) Az újszülöttek csodálatos teremtések. Rózsaszín, duzzadt, törékeny kis túlélők. Most már minden babát szeretek... A szívem olyan hatalmas lett, nem is gondoltam volna, hogy ilyesmi létezhet

– mondta Lawrence, hozzátéve, fel volt készülve arra, hogy nem lesz meg a kapocs egyből közte és kisfia között, de emiatt nem akarta ostorozni magát.

Emlékszem, az egyik legjobb barátommal sétáltam, a várandósságom kilencedik hónapjában jártam, és arról beszéltünk, hogy mindenki azt mondja: jobban fogom szeretni a gyerekemet, mint a macskámat. De ez nem igaz. Azon agyaltam, hogy nem lehet, hogy a kisfiam is épp úgy fogom szeretni, mint a macskámat?

– emlékezett vissza a színésznő, aki azt is elárulta, hogy mielőtt megfogant volna a fia, egy vetélése is volt. 

Lawrence tavaly a Vanity Fair-nek azt mondta, a kicsit nagyon óvni fogja a nyilvánosság elől.

(Borítókép: Jennifer Lawrence a  Don't Look Up című film premierjén.  Fotó: Getty Images/ Dia Dipasupil )