Az utóbbi időben több külföldi sztárról is kiderült, hogy valamilyen plasztikai beavatkozáson esett át, de olyan hazai hírességről is tudni, aki nem titkoltan vágyik arra, hogy megműttethesse a kebleit és az orrát. Az Instagramon ráadásul több olyan profil is van, melyeket kifejezetten azért működtetnek, hogy leleplezzenek ismert embereket. 

Egy ilyen Instagram-fiók posztolta azokat az előtte-utána felvételeket is, melyek alapján sokan úgy vélik, hogy Jennifer Lawrence is kés alá feküdt. Bár a hollywoodi színésznőt mindig is a természetes szépségnek tartották, az Instagram-felhasználók szerint egyre több jel utal arra, hogy ő sem veti meg a szépészeti beavatkozásokat. A rajongók szerint a változás jól látszik az alábbi előtte-utána fotókon, de nagy köztük az egyetértés abban, hogy Lawrence plasztikai sebésze jó és finom munkát végzett, írja az InStyle.

Több rajongó is megjegyezte a posztnál, hogy szent meggyőződése, hogy egyetlen hollywoodi híresség sincs már, aki nem szabatta át az orrát. Az éhezők viadala sztárja esetében van, aki botox, és más töltőanyagos injekcióra is gyanakszik.

Ön mit gondol: volt plasztikai műtétje Jennifer Lawrence-nek?