Kárpáti RebekaTündérszépek nevű szépségverseny kapcsán adott friss nyilatkozatot. A verseny háziasszonya a szépségüket összemérő lányokkal kapcsolatban elmondta, hogy szerinte mely tulajdonságok a legmegnyerőbbek.

Így derült ki, hogy milyen szempontokat venne figyelembe, ha adott esetben férfiak versenyeznének. Megsúgta, nincs teljes mértékben megelégedve a mai urakkal.

Azt vettem észre, hogy ellágyultak a férfiak. Manapság kevés az igazi férfias férfi. Aki magabiztos, jó kiállású, jó humorú, intellektuális, erős. Nekem fontos, hogy egy férfire felnézhessek, hogy azt érezzem, az oroszlánt is széttépné értem. Kevés ilyet látok

– fogalmazott a Borsnak a szépségverseny mentora, aki az olvasók fantáziájára bízza, mostani párja megfelel-e ezeknek a kritériumoknak. Korábban hasonló véleményt fogalmazott meg az X-Faktor korábbi győztese, Tóth Andi is.

Kárpáti a lányokat egyébként az alábbiak szerint véleményezi:

A legfontosabb a külső-belső harmónia. Nincs konkrét kritérium. Én például nem szeretem a tetoválást, nekem sosem lesz, de ha az ízléses, akkor nem kizáró ok. A plasztikai beavatkozás sem gond, ha természetes hatást kelt. Ha viszont csak azért csináltatja meg egy lány a mellét, és azért van póthaja, hogy úgy nézzen ki, mint Kim Kardashian, akkor érződni fog, hogy nagyon nincs rendben önmagával.

(Borítókép: Kárpáti Rebeka a Just Clear Award eseményén. Fotó: Index/Kaszás Tamás)