Pippa Middletonnal kapcsolatban leginkább azért írtunk az utóbbi időben, mert férjhez ment, tartott egy elég rongyrázós esküvőt, aztán luxusnászútra ment milliárdos bankár férjével, James Matthews-zal. Most azonban nincs róla mit írni, a fentieket csak azért elevenítettük fel, hogy könnyebben beazonosítsa Katalin hercegné húgát, és képben legyen az alapvető családi viszonyokkal, amit alant még jobban árnyalni fogunk.

A nagyon gazdag férjhez egy após is tartozik, bizonyos David Matthews, aki jelenleg Franciaországban él feleségével, Jane-nel. Róla lesz most szó, ugyanis a 73 éves férfit kiskorú ellen elkövetett szexuális erőszak vádjával tartóztatták le pénteken, Párizsban. 

Az ügy egyik állítólagos tanúja jelentette az ügyet a hatóságoknak még tavaly, ami mostanra jutott el arra a szintre, hogy a férfit kedden bíróság elé állíthassák. A francia AFP hírügynökség hivatalos forrásai megerősítették a tényeket, továbbá azt, hogy Matthews 1998 és 1999 között követhette el a vádban leírtakat, amennyiben azok valóban megfelelnek az igazságnak.

Matthews mindezt tagadja, jelenleg óvadék ellenében, szabadlábon védekezhet. 

(PerezHilton)