Henry Cavill és Simon Pegg angol színészek a Mission Impossible új részében szerepelnek együtt, és ebből az alkalomból a Vanity Fair magazinnál látták őket vendégül. A feladatuk az volt, hogy tanítsanak angol szlenget az érdeklődőknek, és bár a kifejezések nagy része elég ártatlan, azért tanítanak egy szinonimát a férfi nemi szervre: a nob a bráner egyik megfelelője az angolok által használt szlengben.

Ha ön még nem ismerte volna a dog's bollocks kifejezést, akkor jobb, ha most megjegyzi, hogy az angolok azt nevezik kutyaherének, ami nagyon tetszik nekik, a twitnek viszont semmi köze a Twitterhez, hanem kb. kretént jelent. A Vanity Fair egyébként már egy ideje nyomja ezt a szlenges videósorozatot, Antonio Banderasé is marha jó lett például, ő természetesen spanyolt tanít a saját részében, Salma Hayeket pedig már mutattuk tavaly¡Che chulo!

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Tanuljon meg még egy szót a bránerre Henry Cavilltől!

Kollégájával, Simon Peggel tanítanak angol szlenget a Vanity Fair sorozatának új videójában, ami a kutyahere! Antonio Banderastól pedig spanyol szlenget tanulhat.

8 · Jul 25, 2018 01:50pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments