Samantha Markle jelenleg Miamiban él családjával, és leginkább arról ismeri a média, hogy közel két éve, mióta a hercegné nyilvánosságra hozta a kapcsolatát Harry herceggel, csak rosszat híresztel Meghanról. Álom az ilyen család, nemde?

Legutóbb például annyira kiakadt arra, hogy a húga nem hajlandó beszélni a beteg apjukkal, hogy Meghant a hercegnéi címe („duchess”)  helyett „DuchASS”-nek (hercseggnének) hívta Twitteren. 

A hercegné féltestvére tehát Londonba látogatott, azzal a nem titkolt céllal, hogy összehozzon egy személyes találkozót a hercegnével, akivel állítása szerint apjuk súlyosbodó egészségi állapotáról akart beszélni. Meghan hercegnével egyébként tíz éve nem látták egymást, a Kensington-palota pedig eddig semelyik megkeresésére sem reagált.

A bocsánatkérés egy brit televíziós műsorban hangzott el, aminek Jeremy Vine a házigazdája:

Bocsánatot kérek, nagyon sajnálom.

Az adásban nem csak Meghan hercegnétől, hanem egyúttal a királyi család többi tagjától is elnézést kért.

Samantha Markle elmondta, hogy az ellenséges viselkedésének az volt az oka, hogy húga nagyon megbántotta azzal, hogy nem hívta meg az esküvőre. Reméli, hogy túlléphetnek a dolgon, és a kapcsolatuk mostantól máshogy fog alakulni, mert ő továbbra is ugyanúgy szereti a testvérét, mint régen. Az interjúból még az is kiderült, hogy örül annak, hogy húga megtalálta álmai hercegét.  

Samantha Markle viszont kicsit elkésett a bocsánatkéréssel. A nőnek csalódottan kellett távoznia Angliából, mivel a hercegné továbbra sem kívánt beszélni vele.  

Nem ez az első alkalom, hogy család egyik tagja a médiában teregeti ki a szennyest, hiszen már Meghan Markle édesapja is elég sokat tett azért, hogy meglovagolja azt a bizonyos 15 perc hírnevet. 

(The Sun, Business Insider)