GettyImages-951009194

Egyre többen kerülnek kórházba Meghan Markle családjából

vik
2018.05.17. 12:21

Meghan Markle apját, Thomas Markle-t nyolc nappal ezelőtt szállították kórházba szívroham gyanújával. A gyanú hamar bizonyossággá is vált, ezért a férfit tegnap, május 16-án megoperálták. 

A TMZ-nek adott nyilatkozata szerint ugyan hosszú lesz a gyógyulás folyamata, de már egész jól van azóta, hogy tudomása szerint (bár ebben nem egészen biztos), három darab sztentet ültettek be az ereibe. Mivel még jó pár napig bent tartják a kórházban, szomorúsággal tölti el, de szinte esélytelennek tartja, hogy az oltárhoz kísérhesse a lányát. Erről mondjuk eddig sem volt szó, de ezen emelkedjünk felül. 

tk3s mega217895 010

Érdekes véletlen, de a jövőbeni hercegné családjából nemcsak az apja, hanem féltestvére, Samatha is kórházban lábadozik, miután tegnap, barátjával, Markkal együtt autóbalesetet szenvedett Floridában. Állítólag egy paparazzó zaklatta a párost, ami odáig fajult, hogy Mark az autóval nekicsapódott egy betonoszlopnak, Samantha pedig a szélvédőnek. Valami szerencsés véletlennek köszönhetően azonban csupán a bokája csavarodott ki, ezért azonnli orvosi ellátásra szorult. 

Meghan Markle családja mostanában eléggé megkeserítheti az ex-színésznő mindennapjait (pedig amúgy sem túl kiegyensúlyozott manapság): egyesek kórházba kerülnek, mások a fűtermesztői képességeikkel dicsekednek, megint mások pedig azzal cseszegetik a vőlegényt, hogy fújja le az esküvőt. Álom az ilyen család.