Elsőként februárban hívtuk fel olvasóink figyelmét Beatrix hercegnőre, mint az angol királyi család azon tagjára, aki pótolni tudná a Meghan Markle helyén tátongó űrt. (Csak hogy képbe hozzuk: a  31 éves hercegnő édesapja az az András herceg, aki tavaly ősszel szexbotrányba keveredett, nagyanyja pedig II. Erzsébet.)

Beatrix és szerelme, Edoardo Mapelli Mozzi július 17-én összeházasodtak, most pedig képeket is láthatunk róluk, mert négyet nyilvánosságra hozott az angol királyi család hivatalos Instagram-fiókja. Annyit már előre megsúgunk, hogy a menyasszony ruháját és tiaráját érdemes alaposan megfigyelnie. 

Hogy miért? Azért, mert II. Erzsébet 1947-ben, a saját esküvőjén pontosan azt a tiarát viselte, amit most Beatrix is, derül ki az E! Online cikkéből.II. Erzsébet királynő és Beatrix hercegnő ugyanazzal a tiarával

Ami pedig a ruhát illeti, a királynő 1962-ben viselte azt a gyémántokkal kirakott, fűzős-pántos estélyit, amit most Beatrix hercegnő esküvői ruhaként használt. 

A szertartást szűk családi körben tartották meg Beatrix apjának birtokán (András herceg már jó régen elvált feleségétől, Sarah Fergusontól), amiről természetesen a nagymama és nagypapa (vagyis II. Erzsébet és Fülöp herceg) sem hiányozhatott. 

A pár az eljegyzést tavaly szeptemberben jelentette be, az esküvőt pedig idén május végére tervezték, amit a jelenlegi víruskörülmények miatt el kellett halasztani