Az OnlyFans egy olyan közösségi oldal, ahol az ember 18+-os tartalmakat tehet közzé magáról, és ezt a követői pénzért nézhetik meg. Az OnlyFans már évek óta létezik, de csak az utóbbi hetekben kezdtek egymás után rákattanni a hírességek, köztük Cardi B és Bella Thorne is (igaz, némelyikük nem is kínál 18+-os tartalmat, de attól még fizetni kell). Ezen a héten két híresség csatlakozott az onlyfansezőkhöz: Tyga és Amber Rose, őket mutatjuk ebben a posztban, ebben a sorrendben.

Tyga

Tyga egy 30 éves rapper, művésznevének jelentése Thank You God Always (kb. köszönöm neked, Isten, mindenkor), és ő arról a legismertebb, hogy évekig volt párkapcsolatban Kylie Jennerrel. Vele az történt, hogy a Twitteren terjedni kezdett egy kép a múlt héten egy péniszről azzal, hogy az az ő pénisze. Tyga ezzel nagyjából egyidőben indított egy OnlyFanst, talán azoknak, akik a Twitterről nem tudják kikeresni a kérdéses fotót, de szívesen fizetnének érte. A Page Six nevű lap azt írja, hogy a képet maga a rapper kezdte terjeszteni, hogy így csináljon hírverést fizetős oldalának, mármint az olyan Instagram-posztokon kívül, mint az alábbi.

Tyga havonta húsz dollárba, azaz havi hatezer forintba kerül.

Amber Rose

Amber Rose egy 36 éves modell és tévés személyiség, kettő gyermek édesanyja, ő szintén a Kardashian-klánhoz tartozó exéről a leghíresebb: ő volt Kim Kardashian előtt Kanye West nője két évig. Hát a napokban ő is indított egy OnlyFanst, már csak azért is, mert amint az alábbi posztban írja, tavaly októberi szülése óta mostanra leadta a „bébihájat”, úgyhogy újra formában van, indulhat újra, ahogy ő fogalmaz, a „ribanckodás”.

Alább tekinthető meg további, videós ízelítő arról, hogy mit kínál Amber Rose az OnlyFansen, egy centtel olcsóbban, mint Tyga, mert a modellnél a havi előfizetési díj csak 19,99 dollár (ami szintén kb. hatezer forint).