Az óriási bréking a Super TV2-n futó Pimaszúr ottalszik című műsor kedd esti adásából derült ki. Pimaszúr, vagyis Papp Gergely Dukainál aludt, és bár a forgatás ideje alatt a sokat dolgozó glammodell még együtt volt a focista Feczesin Róberttel, Papp Gergely röviden beszúrta mintegy tök mellékes infóként, hogy a rész adásba kerülése előtt egy héttel a pár szakított.

Szeptemberi ottjártunkkor még a többszörös magyar válogatott focista, Feczesin Róbert volt az a szerencsés, akivel Dukai Regina megosztotta hófehér ágyát. Az öt éven át tartó kapcsolat, ami kibírta a gyakori távolléteket is, hisz a fiú éveken át Olaszországban játszott, adásunk előtt egy héttel véget ért, pedig a focista haza is igazolt – mondta az itt megnézhető részben Papp Gergely.

Vagyis Dukai szingli, szabad a pálya, lehet próbálkozni, már ha szeret egy műkő-hatású, hungarocel fal mellett vécézni, és ha nem zavarja a glammodell falán látható óriási, leírhatatlanul szép fotó Dukairól és Feczesinről. Bár utóbbit valószínűleg a Sugarbird tervezője már eltávolította azóta.

Kommentálná? A Facebookon tegye!