Az X-Faktor negyedik élő adásában partyslágereket adtak elő a versenyzők, de még mindig nem ők voltak a legérdekesebbek a több mint két és fél órás műsorban, hanem továbbra is Tóth Gabi dekoltázsa.

A mentor ugyanis ismét kipakolta melleit:

És emellett annyira hiperaktív volt, hogy akkor is ordított, mikor nem kellett volna, illetve olyan hevesen gesztikulált, mintha az élete múlt volna rajta.

Kifejezetten jó vagy rossz dal nem nagyon volt a még mindig lehetetlenül hosszú adás alatt, de Nagy Richárd kisfilmjéből legalább megtudhattuk azt a nagyon fontos infót, hogy a srác gyakorlatilag folyamatosan kanos. Ennek örömére pedig azt is megmutatták, hogy az egyik háttértáncoslány milyen szépet villantott egy próba alatt.

Igen, ott a nagyterpesz közben kificcent valami. Nagy valószínűséggel egy bugyika.

A nagyon kanos Nagy Richárd egyébként a Gangnam Style-t adta elő. 2014 novemberében. Bizony.

Ez viszont valamiért egyáltalán nem zavarta a nézőket, mert nem őt, hanem Borbély Richárdot és Szabó Richárdot küldték párbajozni, a mentorok pedig végül úgy döntöttek, hogy Szabó Richárdnak kell hazamennie. Vagyis a Heath Ledger-hasonmás Borbélyt jövő héten is hallhatjuk, ami klassz, mert az eddig túlzottan is musicalszínésznek tűnő srác a mostani párbajon tényleg brutálisat énekelt.

Kommentálná? A Facebookon tegye!