A Rising Star legelső teljesen élő adását Majka eddigi életművével, vagyis körülbelül öt slágerének zanzásításával kezdték, amiben 12-es karikánál hallhattuk, ahogy a műsorvezető arról rappel, hogy

milyen jó a csöcs meg a bulkesz.

A csodás előadás után pedig Feke Pál folytatta egy újabb magyarázkodással a múltkori igencsak homofóbnak tűnő kifakadása miatt, de emiatt csak még kínosabb lett a műsor. Annyira, hogy már ideje lenne megcsinálni a Last Days of TV2-t a Last Days of TÉNYEK mintájára.

Főleg mert csak most derült ki számomra, hogy az, amit eddig a Rising Star lényegének hittem, igazából nem is úgy van... Eddig ugyanis abban a hitben éltem, hogy az épp éneklő versenyzőt a tévé előtt és a stúdióban ülő nézők sem látják, és csak a hangja miatt szavaznak rá az applikációval, hogy aztán a 70 százaléknyi szavazat után végre felemelkedjen az a nyomorult fal, jelezve, hogy szerencsétlen versenyző továbbjutott. De nem. A versenyzőt ugyanúgy látják a stúdióban ülők és a tévé előtt ülők is, csak a versenyző nem lát semmit a faltól. Ennek mégis mi az értelme?!

Már azon túl, hogy Ördög Nóra továbbra is izgatottan ordíthat, hogy jaj felemelkedik-e a négytonnás LED-fal.

Viszont legalább ismét kiderült, a TV2 továbbra sem tud szórakoztató, vagy akár olyan műsort csinálni, aminek egy kicsit is van értelme, de legalább annyi történt, hogy megjelent egy 15 éves kislány a versenyzők közt, aki pont úgy néz ki, mint Kim Kardashian legkisebb húga, Kylie Jenner.

Őt egyébként Kovács Gyopárnak hívják, és nem csak a neve érdekes, hanem az is, hogy amellett, hogy énekel, még musical-iskolába is jár, sőt szinkronúszást is tanul. Ja, és szerencsére továbbjutott. De neki legalább van némi hangja is, nem mint a többi indulónak. Akik között amúgy volt egy, akiről kiderült, 

fél a meztelen lábfejektől.

Igen, sajnos jövő héten is lesz Rising Star.

Kommentálná? A Facebookon tegye!