Kihagyhatatlan, hogy a VV7 indulásakor felidézzük, kik azok a reality szereplők, akikre már körülbelül akkor se emlékezett senki, amikor egy-egy széria véget ért. Általában tizenakárhányan költöznek be a villába, ebből az első kiesők azok, akikre a műsor indulása után hónapokkal sem emlékszik a tévénéző. 

VV Niki az első évadból

Huszonkét napot töltött a villában a poroszlói barna hajú, csendes lány, akire biztos nem emlékszik senki más, csak a közeli hozzátartozók. A Blikkben 2006-ban megjelent egy cikk arról, hogy VV Niki férjhez ment. 

VV Gábor erotikus fotós lett a VV2 után

Névről valószínűleg nem, fényképről talán beugrik VV Gábor arca, aki a műsorban tudta meg, hogy a barátnője gyereket vár. Később azzal voltak tele a lapok, hogy a nő eltiltotta a közös lányuktól. VV Gábor naptárfotózással, erotikus fotózással is foglalkozott, saját stúdiójában dolgozott. Abban a szériában szerepelt, amiben VV Sziszi összejött VV Lacival, és amiben Kismocsok és Rita szerelme is kibontakozott.

VV Gina, Kristóf és Zsuzsi a VV4-ből

A VV4 eddig minden idők legjobb realityje volt szerkesztőségünk szerint, bár három olyan szereplőt is láthattunk, akire alig emlékezünk. VV Gina, VV Kristóf és VV Zsuzsi Alekosszal és Baukó Évával szerepelt együtt a negyedik szériában. A házaspár, Gina és Kristóf arról lehet emlékezetes, hogy Gina prostituált volt korábban, és a taszári katonákból élt. A házaspár férfi tagja még az elején kiesett, a feleség, Gina feladta a játékot. VV Zsuzsi elég harsány volt, de hamar kiesett, mert narancsokkal megdobálta Olivért, ezért mennie kellett a játékból. 

VV5: Amazon Melinda és Szűz Bandi

A Való Világ 5-ben a fekete hajú Melinda 14 nap után esett ki, még annál is kevesebb időt töltött bent szegény Szűz Bandika (11 nap), aki nagyon szeretett volna megszabadulni a szűz jelzőtől. Amazon Melinda (tényleg ezt a kategóriát kapta a szerkesztőktől) még leszbizett is a medencében VV Kingával, hiába. Bandikáról pedig talán az derenghet, hogy attól is állt a farka, amikor megmosták a hátát, a farkát pedig rudinak hívta. 

VV Ádám és VV Laci 

A VV6-ot Aurelio nyerte, aki a hátán vitte a műsort, így aztán akadnak játékosok, akikre szűk egy év elteltével is alig emlékszünk. VV Ádám például ilyen, de ő amúgysem túl szerencsés helyzetből indult, nem azért, mert favágó a munkája. A Jóvágású jelzőt kapott Ádám heretánccal igyekezett Aurelio vetélytársa lenni, rögtön a beköltözésekor, ami a műsor indulása után jó sok héttel történt, ezért is nem tudott beilleszkedni. Hamar kiesett, húsz napot töltött a villában. VV Laci onnan lehet ismerős, hogy okirathamisítással vádolták, bíróság elé is állt.