Összegyűjtöttük azokat a magyar celebnőket, akikről jó ideje már semmi hír a médiában, ön pedig szavazzon arra, akinek hiánya a legnagyobb űrt hagyta maga után!

Geronazzo Maria

Az összesen négy férjet elfogyasztó, a Nagyszájú nőként elhíresült Geronazzo Maria 1980-ban lépett meg a kommunizmus elől Svájcba, ahol tizennégy évig élt. Az asszony 2008-ban robbant a magyar köztudatba, miután visszatért külföldről: először egy könyvvel állt elő, majd Kovács Kovi István rábeszélte egy gangbang pornóra.  Szerencsétlen Geronazzot a plasztikai műtétei miatt már korábban is ekézte a nép, a felnőtt film pedig csak olaj volt a tűzre. A celebnő hiába bánt meg mindent, és a prostitúciót is hiába próbálta kimagyarázni, a bíróság első fokon is annak adott igazat, aki szörnynek nevezte őt. Geronazzo Maria egy ideig még megpróbált talpon maradni Magyarországon, szexiskolát alapított, szerepet kapott az Ezek megőrültekben is, de nem találta a helyét. Jó ideje nem lehet tudni róla semmit, a legutolsó hírek szerint ismét Svájcban él. 

Labancz Lilla

Bizonyára kevesen emlékeznek arra, hogy Labancz Lilla sorozatokban kezdte pályafutását, a Barátok köztben és a Kisvárosban kapott apróbb szerepet. A színésznő 2009-ben kezdett elcelebesedni az Álom.net és a Majdnem szűz című katasztrófafilmeknek köszönhetően, majd nemzetközi vizekre evezett és Amerikába költözött. 2011-ben szerepet kapott egy hollywoodi filmben, ennek alkalmával pedig elmondta, Magyarországon híresnek lenni nem hálás feladat, cikizés, piszkálódás és fikázás megy.  Nem is nyilatkozott többet, eltűnt a képernyőről és az újságokból is, bár ha a magyar filmgyártás legkínosabb perceireiről esik szó, ő mindig az eszünkbe jut

Marsi Anikó

Az RTL Klub egykori műsorvezetője az első gyerek születése után még visszatért a képernyőre, de a második után az egész családot elnyelte a föld. Marsi Anikó és Palik László közös siófoki háza a hírek szerint üresen áll, állítólag szép csendben elhagyták az országot. A hollétükről persze csak találgatni lehet, hiszen egyikük sem hajlandó nyilatkozni ezzel kapcsolatban sem. 

Pokrivtsák Mónika

Pokrivtsák Mónika is külföldön találta meg a számításait: a Meri vagy nem meri, a Mire gondolok?, a Joker, a Teleparti, a Találkozások és a Játékzóna című műsorok műsorvezetője jelenleg Floridában él férjével, akinek több étterme és sörözője van, valamint bioételek forgalmazásával foglalkozik. Pedig hat év után ismét megnéznénk valamelyik férfimagazinban, hogyan néz ki ruha nélkül az egykori sztárműsorvezető. 

Szalontai Ági

Nem hagyhatjuk ki a listából a celebvilág egyik végtelenül naiv és szórakoztató figuráját, Szalontai Ágnest sem: a nagymellű lány a Bár 2.0 című valóságshowban bukkant fel a Viasat3 képernyőjén, és nem sokkal a debütálása után kiderült róla, hogy pornózott. Ráadásul nem is csak egy alkalommal. A botrányok után egy call-girl hirdetés is lekerült a világhálóról., erről pedig a modell úgy nyilatkozott, hogy azt nem ő, hanem az anyukájának a régi barátja rakta föl, bosszúból. Legutóbb (jó régen) arról szóltak a hírek, hogy Amerikában szeretné átszabatni az orrát, és oda készül sztriptíztáncosnak is.