Ha bulizom, egyszerűen elkap a gépszíj és nem bírok magammal

– kezdte az előző este bulijának összefoglalóját aktmodell Dóri, aki egy halom elfogyasztott pia után már annyira bulizott, hogy

körbesmárolta az egész villát.

Először Maci torkán dugta le a nyelvét, aztán Edinára mászott rá, és végül Ádámot vette rá a kertben arra, hogy smároljanak egy kicsit. Mondjuk Ádám ennek annyira nem örült, meg is mondta a lánynak, hogy nem szeretne kellék lenni abban hogy Dóri ezzel tegye féltékennyé Lacit.

Utóbbi kegyetlenül ki is készült, mikor látta, hogy Dóri mindenkivel cserélt nyálat, csak vele nem. Annyira, hogy először idegből földhöz vágott egy poharat, majd nyünnyögött egy sort Fanninak és Edinának, hogy neki bizony kettészakadt a szíve.

Itt fontos megemlíteni, hogy Laci az elmúlt egy hétben naponta úgy átlag hatszor kurvázta le Dórit.

Ezen kívül pedig csak annyi történt, hogy Dennis eldicsekedett Reninek azzal, hogy ő bizony 500 nővel volt eddig együtt. Úgy tűnik, az 500 egy bűvös szám a valóvilágok történetében, mert pontosan ennyi férfival feküdt le VV Charlotte is a VV6 előtt, és azelőtt, hogy összefeküdt volna VV Simonnal.

Tudod hány nővel voltam? 500!! Striguláztam is,  volt egy ilyen időszakom. És most bejöttem ide a Való világba, és én voltam az első, aki betolta valakinek a patronját!

Dennis a nagy dicsekedés után viszont nyavalygott egy kicsit Edinának, mert szerinte Fanni kihasználta őt, de aztán egy mondattal gyorsan elintézte a dolgot annyival, hogy:

A Való világ töténetében én kúrtam a leghamarabb

Gratulálunk!

Kommentálná? A Facebookon tegye!