Nincs valóságshow pornósok és prostituáltak nélkül, a VV7 indulásakor feltétlen muszáj felidéznünk, melyik évadban milyen szexmunkások boldogították a népet. 

Való Világ 1.: Maya Gold boldogította Majkát

Sosem derült ki, mit történt a takaró alatt, az biztos, hogy a valóságshowban epizódszerepet kapott  a pornós Maya Gold és egy Irén nevű kispesti prostituált nő. Maya Gold a beköltözésekor masszázzsal kedveskedett a férfi játékosoknak, aztán valami történt Majkával a takaró alatt – Maya Gold később azt nyilatkozta, Majka pocsék szerető.

Való Világ 3.: Pandora Pierre Woodmannel is forgatott

Pandora, azaz Németh Judit egy-egy pornós jelenete a mai napig megtalálható az interneten. Amikor a villába költözött, azt állította, hogy aktfotózásból él, majd az akkor még aktív Machomédia robbantotta a hírt, hogy pornós múltja van.

Való Világ 4.: Hivatásos kurva, fétispornós és melegpornós is volt

VV Gina és VV Kristóf házaspárként költözött a villába, és a műsorban vallotta be a feleség, hogy korábban egy kaposvári klubban dolgozott, nemcsak pultosként. Azt is elmondta, hogy a legelső kuncsaftját sírva fogadta.

VV Gigi is sokat volt a címlapokon a múltjával, bár a Velvetnek adott interjúban elmondta, hogy nem gondolta komolyan a fétisforgatásokat: a táncoslány fojtogatós-véres gyilokpornót forgatott, amik eldugott orosz torrentoldalakon találhatók. A legszórakoztatóbb talán az a pillanat volt, amikor kiderült, hogy villabeli párja, Jerzy melegeknek forgatott szóló (masztis) videót. 

Való Világ 5.: VV Vera is el akarta titkolni, hogy pornózott

Nincs annál szebb, mint amikor úgy költöznek be a villába a játékosok, hogy titkolják a pornós múltjukat, mondván, nekik azt mondták az internet korában, hogy ez csak külföldön lesz látható. Vele is így történt.

Való Világ 6.: VV Charlotte Svájcban dolgozott

VV Charlotte azzal a mondattal költözött be a villába, hogy ötszáz férfival feküdt le, aztán később kiderült, hogy Svájcban dolgozott prostituáltként. Hogy még szebb legyen a sztori, ezt a hírt UFO Zsolti szellőztette meg, aki üzletszerű és bűnszervezetben elkövetett kerítés, csalás, kitartottság és egy esetben megtévesztéssel elkövetett kerítés miatt állt a bíróság előtt.