Menet közben is megírtuk, hogy a mostani celebes Big Brother Nagy-Britanniában még a szokásosnál is durvább és lenyűgözőbb, és a nézettségi adatok is bizonyítják, hogy ez az évad tényleg elképesztőre sikeredett. A műsor 2001. óta van adásban Nagy-Britanniában, és utoljára 5 évvel, illetve 8 évaddal ezelőtt nézték annyian, mint most, de akkor még egy másik csatorna vetítette a műsort. 2010-ben Alex Reid nyert, akit Katie Price pont nem sokkal azelőtt rúgott ki – de miután Reid tarolt a Big Brotherrel, a glammodell rögtön meggondolta magát és hozzáment. Azóta persze már mindkettőjüknek véget értek más házasságai is.

Idén maga Price is bement a házba, de mellkisebbítő műtéte miatt 10 nappal később, mint a többiek. Az operáció miatt végig antibiotikumokat és fájdalomcsillapítót szedett, amíg a házban volt, és csütörtökön ki is kellett mennie orvoshoz. A finálé közben egyértelműen látszott rajta, hogy fájdalmai vannak, de ettől még, ugyanúgy, mint exférje, ő is megnyerte a műsort.

Későn jövők

A brit Big Brotherben szinte minden évadban előfordul valamilyen okból, hogy menet közben érkezik 1-2 új játékos a házba. Eddig azonban még soha senkinek nem sikerült közülük nyerni: az eddigi 15 sima és 14 celebes Big Brothert mindig olyasvalaki nyerte, aki az elejétől fogva ott volt a házban. Katie Price győzelme már csak ezért is kuriózumnak számít.

Mellesleg nem csak itthon szokás minden közönségszavazásra azt mondani, hogy tuti bunda volt, ezen pörögnek tegnap este óta a Celebrity Big Brother néző is, ugyanis sokak szerint hihetetlen, hogy Price-ra ennyien szavaztak volna, tekintettel arra, hogy nem sok mindent csinált a házban azon kívül, hogy exei szexuális életét taglalta sokkoló részletességgel.

Ezen kívül Katie Price sok más szórakoztatót nem csinált, úgyhogy az egy hónapos műsor nagyrészt arról szólt, hogy Perez Hilton celebblogger és Nagy-Britannia leggyűlöltebb nője, Katie Hopkins újságíró egymást alázzák döbbenetes kegyetlenséggel. Az összecsapás vesztese egyértelműen Perez Hilton lett, akit még szerdán szavaztak ki a házból, a füttyorkán közepette beköltöző Katie Hopkins azonban egy hónap alatt annyi rajongót szerzett, hogy végül a második helyen végzett – ezek szerint már nem ő Nagy-Britannia leggyűlöltebb újságírója. Igaz, nagyon sokan utálják őt továbbra is (többek között maga Katie Price), úgyhogy talán ezért lehet, hogy ilyen sokan szavaztak a glammodellre: mert nem akarták, hogy Hopkins nyerjen.

A 31 napos műsorfolyam pár perces összefoglalóját ide kattintva nézheti meg.