Nagy a zúgolódás a VV7-tel foglalkozó internetes fórumokon, a nézők ugyanis összeesküvést véltek felfedezni VV Fanni bennmaradásával kapcsolatban. Az ostobenkó villalakó feje felett eddig kétszer is lebegett a zöld kendő, ami a kiválasztottat hivatott megjelölni, de szerkesztői beavatkozásoknak köszönhetően Fannika eddig mindkét alkalommal megúszta, hogy párbajra küldjék lakótársai. 

Bár meglehetősen erős a mezőny, sok bizonyíték van arra, hogy a Való világ hetedik szériájában a hastáncos a legbutább lakó. Ennek ellenére mégis az ő teljesítményét ítélték legjobbnak az iskolahéten, noha a magatartásával is súlyos problémák voltak, késett a tanítási órákról és szexuálisan zaklatta a tesitanárnőt. A nyilvánvaló tévedést még megbocsátották volna a nézők, ám a szerkesztői döntés szerint a villa legokosabb lakója kapta meg a lila kendőt, ami védettséget jelentett a következő kiválasztáson.

Ez gáz, ahogy viselkedett a suli héten, szerintem sem Fannika lenne méltó a kendőre. Ez a csavar muszáj volt a műsortól, mindenki tudta , hogy ő lenne a kiválasztott kendő nélkül. Így volt izgalmasabb! Viszont ami késik nem múlik, egy ilyen kis nőcske nem nyerheti meg!

- fejtette ki az RTL Klub honlapján az egyik néző, aki egy volt a sok közül, akik úgy vélekedtek, a szerkesztők túl átlátszó módszerrel próbálják a műsorban tartani Fannit.  

Ön szerint a szerkesztők tartják bent Fannit?

Nem sokkal később olaj volt a tűzre az RTL Klub döntése, miszerint komoly büntetést kapott Laci és Edina a bunkerszex miatt.

Tény, hogy a szerelmespár nagyot hibázott, amikor a szaunában takarásban dugtak, de korábban ugyanez történt Jerzy és Gigi esetében is.

Utóbbiak napokig nem nyúlhattak egymáshoz, míg Edináéknak választaniuk kellett, kettőjük közül ki megy párbajozni. Ezzel a húzással ismét bevédték Fannika seggét a kiválasztástól, aki hetek óta Denissel együtt cipeli a hátán a műsort, nélküle óriásit zuhanna a nézettség, az biztos. 

"Ott van hogy a Fanni leköpi dennist, semmi büntetés...odamennek párbaj után a családtagokhoz, semmi büntetés. laci belerúg a bútorba, büntetést kap, rá pár hétre edina is megtette ezt, mikor az iskolahét előtt nem tudta a kérdéseket. és mit kapott? Semmit :D" - írta a kommentelő. 

Ez mégis hogy van akkor???

fanni és dennis is valamilyen szinten bújnak, eldobják a mikroportot, súgdolóznak (apropó, eddigi szériákba a sugdolózás is tiltos volt nem? ) De Ha csak konkrétan ezt a mostani esetet nézzük, akkor is előjön pár dolog. csak annyit mondok hogy Gigi És jerzy....ők is kamerát takartak.....és nem lett belőle párbaj.Emberek, hol itt az igazság???!!!"

A témával kapcsolatban megkérdeztük az RTL-t is, a csatorna a következőket válaszolta: „Mivel egy megosztó műsorról beszélünk, ami indulatokat vált ki a nézőkből szinte kötelező velejárója az összeesküvés elmélet is. Eddig egyetlen széria sem volt mentes ezektől. Korábban azt olvashattuk, hogy Edinát helyezzük előtérbe, kiesése utána pedig most már Lacit látnánk inkább győztesként, de persze Robin a titkos favorit. Örülünk, hogy beszédtéma a műsor, jövő héten vasárnap pedig minden eldől majd.”