Csemer "Boggie" Boglárka (tudják, a Parfümmel világhírűvé vált énekesnő, akinek klipjét a Blind Myself gyorsan utánértelmezte) nyerte meg a Dal című műsort, úgyhogy ő lesz az, aki hamarosan (május 19-én) Bécsbe utazik, az Eurovíziós Dalfesztiválra, amit egyébként Dalversenynek is hívnak. Ez volt a győztes szerzemény.

A műsor utolsó adásába nyolcan jutottak be, közülük a zsűri először a legjobb négyet választotta ki, akik Csemer Boglárka, Mujahid Zoltán, Szabó Ádám és a Spoon lettek. Utána a közönség szavazatai alapján hirdettek nyertest.

További izgalmakkal holnap jelentkezünk. Addig tegyék túl magukat azon, hogy Wolf Kati nem duplázott, a közönségkedvenc Passed nem jutott be, én is igyekszem kiheverni Ív kiesését. Önök mit szólnak a végeredményhez?

Na?

Jó, azt a fontos kérdést elfelejtettük tisztázni, hogy Tatár Csilla mit viselt a fináléban. Hát egy hümm-színű estélyit, amelyet a kakaóscsiga-minták, a mályva, a rózsaszín, az aranyos csillogás, kilógó selyem-alsószoknya, és számtalan egyéb tulajdonság egyaránt jellemzett.Mindehhez alaposan lenyalt öcsifrizurát kapott. Itt Csemer Boglárka mellett látható, akiről végre leszedték a szadomazo-libapásztorlány-szettet.

A photo posted by A Dal online (@adalonline) on