MG 2656

Ekkora dráma még nem volt az Éden Hotelben

2015.03.03. 21:18

Kiderült, miért volt olyan fontos, hogy Bence, Norbi és Patrik mennyirre jó barátok: a játék első estéje óta létező triumvirátus két tagját, Bencét és Norbit meghívta az ajándékba kapott közös kirándulásra a Milán nevű új játékos.

Nevetgéltek, halásztak, mígnem a magát zsiráfnak képzelő Berki Krisztián közölte velük, hogy válasszanak, Bence és Norbi közül ki megy haza. A jelenet azért volt különösen szórakoztató, mert ekkor esett le a játékosoknak, hogy mivel a hétfő esti adásban egy fiút szavaztak be, egy fiúnak is kell távoznia.

Csakhogy ezután Norbi, az érzelemvezérelt ingatlanügynök a minden este részeg Bencét fogdosta, aki viszont zokogott, és ezt egy idő után már kellemetlen volt nézni. Végül Norbi távozott, ez pedig eddigi párját, Naomit annyira megrázta, hogy a vécén hintázva zokogott,

miért  van az, hogy elveszítek mindenkit?

A mindenki arra vonatkozott, hogy barátnője, Timi az első héten kiesett.

Ez történt még:

  • Berki Krisztiánnak komolyan meggyűlik a baja a többszörösen összetett mondatokkal, úgy látszik, ezen nem segít a pénz.
  • Naomi egy kicsit leégett, úgyhogy a már eleve világító vattacukorhajához képest is durvábban világít a szeme. Az adás elején viszonylag sokáig láthattuk, ahogy katatón állapotban mered maga elé, majd néha morog valamit.
  • Péter úgy véli, hogy Apolkával megtalálták az egyensúlyt, jó a kapcsolatuk, figyelnek, játszanak. Viszont egyre többször mondja, hogy Apolkának támogatásra van szüksége, lehet, hogy ez még az agyára megy. Igaz, az adás végén meg örült, hogy milyen jól megvannak.
  • Patrik és Adrienn továbbra is szerelmespárként viselkednek. A lány azt mondta, a fiúnak folyamatosan piaszaga van, a bőréből árad.
  • Holnap új játékos jön, aki lány lesz.