Az épp Kaliforniában ki tudja mit csináló glammodell az instagramjára posztolt ki egy képet arról, amint intravénásan tolnak bele valamit a karjába. Elvileg így hidratálják, illetve kapott mellé egy kis B12-t is – legalábbis ezt írta a kép mellé. Az viszont nem derült ki, hogy miért kellett ezt a drasztikus módját választania a hidratálásnak(?).

Lehet, hogy túltolta egy kicsit az organikus táplálkozást meg a kale saladot, amit ŐK ott Californiában – így, c-vel – fogyasztanak? Legalábbis Zimány Linda így foglalta össze a minap csodálatos életét a Facebookon:

Amellett,hogy itt Californiaban szerencsere nagyon nagy divat az egeszseges taplalkozas, es valahogy en is eszrevettem,hogy egyre jobban alakulok at,az itteni etkezesi szokasokhoz.Gyakorlatilag "kale salad"-on elek en is,mint mindenki,meg protein turmixon, illetve zoldseg turmixokon, es organikus eteleket probalunk fogyasztani,amennyire nyilvan lehet,hiszen bar sok organikus etterem is van, de nyilvan nem mindenhol tudja az ember kiszurni,mit is tesznek ele egy vacsoran vagy ebeden. Probalom magam ravenni,ezert inkabb az elore itthon elkeszitett es porciozott etelekre,amit magam keszitek el,ami mondjuk a sok rohanagalas mellett nehezen megy meg, de rajta vagyok:) Fontosnak tartom a meregtelenitest is.Talaltam egy brutal jo meregtelenito teat,amit reggel es este kell inni. Es interneten lehet megrendelni.

Kommentálná? A Facebookon tegye!