Annak örömére, hogy hétfőn két új nővel bővült az Éden hotel játékosainak száma, fel kell tennünk a kérdést, hogy mégis melyik a legjobb csaj a hétből, aki mostanában játékban van (Marianna mondjuk éppen kiesett, de olvasóink érezhetően kedvelték). Egyenként mutatjuk meg őket, a cikk végén pedig szavazhat arra, akit a legvonzóbbnak talál. De ha csak képeket akar nézegetni, alábbi galériánkban mindannyiukat megtekintheti.

Adrienn

Az egyik legelső beköltöző, és bár elég jól néz ki, iszonyú komplexusai vannak a testével kapcsolatban – még üvöltözni is képes a többiekkel, ha azt érzi, hogy csúnya, és mutogatnia kell magát. Rajta minden természetes, a mellei lagalábbis biztosan.

Apolka

Ő is a kezdő stáb része, és ő sincs se műtve, se feltöltve, se semmi. Elég visszafogott nő, úgy is néz ki, úgy is viselkedik. Esze viszont van.

Nóri

A fentieken kívül ő maradt meg egyedül az először játékba küldött nők közül. Kozmetikus, amit az arca nyilvánvalóvá tesz, bár mintha őt is láttuk volna sminkben napozni, ami pedig nem bölcs ötlet. Alakja természetes, általában nem érvényesül, bár amikor felszólításra kellett szexiskednie, elég jól nézett ki.

Marianna

Ő volt az első, csábítani játékba küldött szereplő: szétrobbantott egy párt, Timit hazaküldte, Bencével azóta együtt vannak, és már maszatoltak is valamit a takaró alatt. Playmate volt, a melle mű, a szája hialuronsavval feltöltött. És ezt, másokkal ellentétben, ki is tudja mondani. Jó barátja VV Dóri. És sajnos már nincs a műsorban.

Snezi

Ő is sikeres csábító, Milánt magának megszerezve kiejtette Naomit, aki ennél pedig sokkal keményebb is tudott volna lenni. Revütáncos, így teste formás és vékony, mellei művileg nőttek ekkorára.

Barbara

Hétfő este költözött be az ebben a felhozatalban plus size-nak számító Barbara, akinek alkata nőies, arca pedig mindenképpen szépség-nagydíjas. Mosolygós, okosnak tűnik, remélhetőleg nem esik ki azonnal.

Beus

Mit mondhatunk még róla, amit eddig nem mondtunk el? Hialuronszáj, szilikonmell, pót(nak tűnő) haj, esze meg, mint egy marék lepkének. Kétségkívül dekoratív teremtés, ha valaki szereti az ilyesmit.

És akkor jöjjön, aminek jönnie kell!

Szóval ön szerint ki a legjobb csaj most az Éden hotelben?