A legutóbbi adásban Naomi, az Éden hotel egyik legelső beköltözője esett ki. Tudják, a nagyon világos hajú, a taktikázás helyett a tematikázás szót gyakorta használó gyógymasszőrről beszélünk. Illetve inkább beszéljen ő saját magáról!

Utólag hogyan értékeled a taktikádat?

A taktikázásom ( tematikázásom) lehet hogy jó volt, de lehet hogy nem! Szerintem nem vittem túlzásba, az már más, hogy a többiek nem szerettek, lehet ez okozta a vesztem.

Mit gondolsz a megítélésedről?

Szerintem a játékosok, amit gondoltak rólam, az a játékra nézve volt csak igaz. A barátaimmal teljesen más vagyok, de ez egy játék volt húszmillió forintért. Egyébként utálni és kegyetlennek lenni ennél 1000-szer jobban tudok. :)

Mit szólsz ahhoz, hogy vannak szavak, és beszélgetésrészletek, amik tőled származnak, és szállóigévé váltak? Például a tematikálás.

Őszintén szólva nem sajnálom, inkább örülök neki, igaz, hozzám néha egy külön szótár kell, hogy megértsenek. Aki ismer, az egy szóból tudja mit akarok, néha egy nézésből is, de idegenek vagy hülyének néznek, vagy a Naomi-lexikon kell hozzám. :)

Mit csinálsz most, mik a hosszú távú terveid?

Az első lépésem amit már el is kezdtem, az a kondi, izmosodni szeretnék, bomba alakot szeretnék formálni nyárra. :) Valamint angolul felsőfokon megtanulni, ez a másik célom.

Van számodra pozitív hozadéka a műsornak?

Nagyon tetszik, hogy sokan utálnak és szeretnek, hogy érzéseket váltok ki az emberekből. Az is tetszik, hogy megismernek az utcán, és pl: a kondiban, ahogy beszélgetésbe elegyedek valakivel, elég hamar megváltozik a véleménye rólam, még ha utált is. :)

Mit üzensz a műsor nézőinek?

 A nézőket kérném, hogy figyelemmel nézzék a műsort, nagyon brutál lesz, és az igazi izgalmak még csak most kezdődnek. De viszont azt se felejtsék el, ez egy játék, a játékosok nem mindig olyanok, amit mutatnak. A műsorban, amit megtanultam, az az, hogy első ránézésre ne ítéljem meg az embereket, adjak időt és esélyt, hogy megismerhessem őket.

Szerinted ki a legjobb fej játékos? És ki a legellenszenvesebb?

Legjobb fejek: Timi, Norbi, Loki, Bence, Mariann. A legellenszenvesebb: mindenki más, akit nem mondtam.

Mit csinálnál másként, ha most kezdenéd a játékot?

Hát, Keményebb, és kegyetlenebb lennék, mint az atom!