75503915

Minden hollywoodi házasság halálra van ítélve

vlc
2015.03.29. 09:05

Legalábbis egy Heather McDonald nevű színésznő és komikus szerint így van. Már 14 éve forog a hollywoodi körökben, és ennyi idő bőven elegendő volt ahhoz, hogy megfejtse a celebházasságok rejtélyét. Igazából csak kimondta az egyértelműt:

túl nagy a kísértés.

Egyszerűen az A-listás celebek képtelenek az igazinál leragadni. Mindig jobbat és újabbat keresnek. McDonald biztos abban, hogy minden híres házasság a pénz és fényűzés áldozata lesz. Csak úgy működhetnek ezek a kapcsolatok, ha a két fél úgy tesz, mintha nem tudná, hogy megcsalja a másik. Okosan kell csinálni, a nyitott házasság szabályai szerint. 

A fenti, Daily Newsban megjelent eszmefuttatás elég sok válásra adhat magyarázatot. Jó, igazából az alábbi párok nem biztos, hogy a hollywoodi kísértés miatt mentek szét, de mindig elég hamar fény derült egy harmadik félre. Felettébb gyanús. 

miranda kerr és orlando bloom

Bloom és a Victoria's Secret modell még 2013-ban, hat évnyi házasság után váltak el. Egy közös gyerekük született. A válást októberben jelentették be, de már december  elején arról cikkeztek, hogy mind a ketten megtalálták a szerelmet. Viszonylag hamar. A színész úgy próbált felejteni, hogy buliról bulira járt, és nőket szedett fel. Köztük Selena Gomezt is.  

Hedi Klum és Seal

A modell hét év után jelentette be, hogy Seallel elválnak. Egyáltalán nem lepődtünk meg, hogy a közlemény után kiderült, hogy Klum a testőrével kavar. Seal szintén hamar becsajozott. Jé. 

Gwyneth Paltrow és Chris Martin

Paltrow és Martin története még mindig nem zárult le. Sorra kiderülnek újabb részletek a válásról. Annak ellenére, hogy lassan egy éve mondták ki a szakítást. A harmadik fél itt nem volt más, mint Jennifer Lawrence. Gwyneth Paltrowt pedig a Glee sorozat egyik készítőjével hozták hírbe.  

Melanie Griffith és Antonio Banderas

A két színész egészen sokáig húzta. 18 év után váltak el. Tavaly júliusban adtunk hírt a szakításról, és pár nappal kiderült, hogy Banderasnak már van egy új nője

Jennifer Aniston és Brad Pitt

Igen, lerágott csont. De ettől még, a válások örök listájából nem maradhat ki az Aniston-Pitt kapcsolat. Már csak azért sem, mert náluk aztán tényleg vitathatatlan a harmadik fél közbenjárása. Angelina Jolie a Mr. és Mrs. Smith forgatásán mászott rá a színészre, aki gyorsan le is váltotta a feleségét. Mondjuk tegyük hozzá, hogy Pitt azóta igazi mintaférj és nagyon boldognak tűnik. Lehet, hogy az a titok, hogy egyikük sem vállal szexjelenet a filmjeikben. Szóval elképzelhető, hogy Heather McDonald elmélete megdőlni látszik és létezik atombiztos hollywoodi szerelem.