18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

cover

Ez volt az Éden Hotel eddigi legdurvább adása

2015.04.08. 07:00

Kedd este több okból is durva dolgok történtek az Éden Hotelben.

1. Mariannáról kiderült, hogy a kiesésekor választhatott: vagy két hétig védett lesz a néhai párja, Bence, vagy valamikor visszajöhet a játékba. Nem hülye, tehát a visszajövést választotta. Először Bencéhez és Snezihez ment be, előbbi azt mondta, miután elhagyta a szobát: „menjen a faszomba”, szóval nem volt nagy az öröm. Péterék viszont örültek.

barbi.gif
Fotó: Velvet

2. Az is kiderült, hogy ő kapta meg azt a fél pillangót, amit az új játékos, Gyula annyira keres.

marianna1.gif
Fotó: Velvet

3. Gyula teljesen őrült, reggel magában sétálgatva ismételgette a játékosok neveit, aztán folyamatosan kétértelmű megjegyzésekkel zaklatta Mariannát (erről bővebben a galériában olvashat), majd felszólította, hogy üljön a hátára, és csapdossa meg a seggét.

marianna2.gif
Fotó: Velvet

4. Ádám és Beus összevesztek azon, hogy elfogyott a dugicigijük, ezért a az életvitelszerűen faszlengető Ádám közölte Beussal a többiek előtt: „ismerem a stricidet”. Ezután kitárgyalták, hogy kit húzzon a milyen kicsoda a mijére, üvöltöztek egymással egy sort, majd a lány többször is megütötte a fiút, aki szerint „ez egy nagyon erős ütés volt”. Itt meg épp Snezi siet.

snezi.gif
Fotó: Velvet

További részletek a galériában.