Az alábbi példákból ez egyértelműen kiderül. Elizabeth Taylor, vagy éppen Woody Allen szerelmi életének nyomába sem érnek a mai celebdrámák.

De kezdjük az elejéről!

Egy viszonylag új, bár kevésbé sorsdöntő háromszög nyomán jutottunk arra, hogy ideje összegyűjteni egy pár, igenis lényeges szerelmi konfliktust. Miley Cyrus és Patrick Schwarzenegger viszonyáról van szó. 

Miley Cyrus, Patrick Schwarzenegger, Taylor Burns

Ez egy viszonylag friss ügy. Cyrus és Schwarzenegger már vagy ősz óta együtt vannak, de az idei tavaszi szünet alatt történt, hogy Schwarzenegger volt barátnője, Taylor Burns köldökéből talált felest inni. Nem sokkal a buli előtt pedig Schwarzenegger egy félreérthető ölelés miatt magyarázkodhatott. Nem világrengető háromszög, de azért háromszög, méghozzá szerelmi. 

Jennifer Aniston, Brad Pitt, Angelina Jolie

Kötelező elem. Még a Mr. és Mrs. Smith forgatásán történt, hogy Jolie elszerette Pittet, a többi már történelem. Aniston persze azóta sem szabadul a témától, pedig már ő is megtalálta az igazit, Justin Theroux személyében, akivel össze is házasodnak. 

Robert Pattinson, Kristen Stewart, Rupert Sanders

Minden tökéletes volt Kristen Stewart és Robert Pattinson kapcsolatában egészen addig, amíg Stewart nem szerepelt a Hófehér és a vadászban. A forgatáson szépen összemelegedett a rendezővel, Rupert Sandersszel, és borult a Pattinsonnal való kapcsolata. A megcsalás után még egyszer próbálták felmelegíteni a viszonyt, de később kiderült, fölöslegesen. Pattinson azóta ismét boldog, éppen FKA twigs oldalán. A színésznőnek meg van egy nagyon jó barátnője. Az is valami. 

Eddie Fischer, Elizabeth Taylor, Richard Burton

Taylor viszonya Burtonnel már sokkal izgalmasabb. A színésznő még egy római forgatáson ismerkedett össze Richard Burtonnel. Ekkor még mind a ketten házasok voltak. Elizabeth Taylor Eddie Fischer felesége volt, akit egy barátnőjétől szeretett el, Fischer pedig Taylor előző férjének legjobb barátja volt. Kissé bonyolult, de követhető. Szóval Eddie Fischer után Elizabeth Taylor Burtonnel házasodott össze, kétszer. Először 1964-ben, aztán 1975-ben.

Diana hercegnő, Károly herceg, Kamilla

Az angol királyi család leghíresebb szerelmi háromszöge Károly herceg nevéhez fűződik. Kamillával, a cornwalli hercegnével szűrte össze a levet, de csak jóval Diana 97-es halála után házasodtak össze. A királynő 2005-ben adta áldását a frigyre, azóta úgy tűnik, hogy elég boldogok. 

Mia Farrow, Woody Allen, Soon-Yi Previn

Az egyik legbonyolultabb történet Woody Allené. Mia Farrow 1977-ben örökbe fogadott egy 7 éves, koreai kislányt, Soon-Yi Prevint. A pár 92-ben ment szét, azután, hogy Farrow meztelen képeket talált a lányáról. Woody Allen és a 35 évvel fiatalabb Soon-Yi Previn 1997-ben házasodott végül össze. Azóta is együtt vannak. Ha kíváncsi a család további botrányaira (mert van bőven), olvassa el ezt a hosszú, de elég izgalmas cikket!