Igen, ez az, aminek látszik

Bizony, ön most a Velvet többé-kevésbé rendszeres hetilapszemléjét olvassa, amelyben összeszedjük, mi szépet írt a Story-Hot!-Best szentháromsága. A korábbi epizódokat itt olvashatja el.

Story

Rettenetesen nehéz minősítgetés nélkül írni Gesztesi Károlyról, aki hetek óta folyamatosan az exfeleségéről, Liptai Claudiáról nyilatkozgat, de azért megpróbáljuk. A lapnak a következőkről beszélt:

  • Megcsalta Liptait, de csak azért, mert úgy hallotta, előtte Liptai is megcsalta őt.
  • Nem fogja kimondani, hogy ő ejtette teherbe az exnejét, amíg Liptai a felesége volt, és ezért vette a nevére a kapcsolatból született gyereket.
  • Minderről nem fog beszélni Liptai Claudiával, noha van egy közös gyerekük. Aki szerinte „egészséges lelkületű, aranyos kislány [...] attól, mert mi hülyék vagyunk, ő még normális”.
  • Most két hónapra eltűnik a nyilvánosság elől.

Az Orbán Viktor-interjút a teljes magyar sajtó szemlézte, bezzeg azt elhallgatták, hogy nem derül ki, ki írta a cikket.

Horváth Éva modell a haját és a szemét szereti önmagában a legjobban. Pedig lenne még mit.

Csisztu Zsuzsa műsorvezető, sportriporter szeretett volna egy harmadik gyereket is (lehetőleg lányt) a két fia mellé, de a kora miatt (45 éves) nem meri vállalni.

Szekeres Adrienn és mamája, Babika máglyarakás dióval, baracklekvárral.

Dévényi Tibor összeköltözött a barátnőjével, akivel nyolc éve vannak együtt.

Friderikusz Sándor gyerekkorában hiába akart megfelelni apjának, aki egyébként két évet ült börtönben sikkasztásért, kapcsolatuk ekkortájt romlott el. És ezt is mondta:

Nem boldog vagyok, hanem elégedett. Többnyire... Szerintem a boldogság születési rendellenesség. Eufória, ami másodpercekre keríti hatalmába az embert. Persze boldog pillanataim nekem is vannak, de ez sosem hosszan tartó állapot. Szerintem senkinél sem az. Az elégedettség viszont az lehet.

Hát így.

Hot!

Borbás Marcsi közszolgálati főzőműsor-vezető megszállottan ügyel az egészségére, és egy-egy forgatás után öt napig csak salátát eszik, illetve kirobbanó formában van. A mellékelt fotó alapján ezt nehéz megállapítani, ugyanis egy ápolónőruhának kinéző réteg felett egy tipit visel.

Király L. Norbert, az X-Faktor egykori versenyője Dél-Koreában sikeres, viszont válik.

Molnár Anikó négy hónap alatt tizenhét kilót fogyott. „Nem lehet egy kaptafára élni az életet. Akinek ez nem tetszik, az elmehet a fenébe! Szerintem az a bölcs hozzáállás, hogy elfogadod magad olyannak, amilyen éppen vagy” – közölte a realitycelebből lett sminkesből lett állatmentőből lett celeb, aki legutóbb 2010 körül vonult ki a médiából, 2011 első hónapjaiban éppen könyvelő volt, most meg tetovál.

Koós János: „fradistának lenni nem örökség, hanem tudat! Apámnál csak anyám volt nagyob drukker.” Ezt úgy kell érteni, hogy Koós mama még 83 évesen is volt meccsen.

Best

Molnár Ferenc Caramel énekes, és gyermeke anyja, Szilvi még mindig nem házasodtak össze, pedig már minden hetilapban megtervezték az esküvőjüket.

A legnagyobb tahóság különdíja a héten ezé a lapé, amely kétoldalas összeállítással mereng azon, hogy most, hogy elváltak Gönczi Gáborral, Tatár Csilla tévés műsorvezető biztos gyorsan teherbe fog esni.

Majka politológiát szeretne tanulni.

Tök mindegy, hogy Ada mit vesz fel, ugyanis jó nő.