igen, ez az

Ez bizony a Velvet többé-kevésbé rendszeres hetilapszemléje, amelyben megtekintjük, mit írtak a bulvár hetilapok. Az előző részeket itt olvashatja el.

Fantasztikus fejlemény volt a héten, hogy megjelent az első magyar HELLO! magazin (amit a továbbiakban szigorúan Hellónak fogunk írni) úgyhogy eggyel több lapot szemlézhetünk. Ha elfelejtették volna, akkor elmondjuk, hogy ennek Ómolnár Miklós a főszerkesztője, aki korábban a Storyt vezette. Lássuk, lekörözi-e az első magyar Hello a Storyt! Spoiler: abban mindenképpen, hogy óriásiak a fotók, és hosszúak a cikkek.

 

Hello  

A címlapsztori címe: A Vajna-villa titkai. Őszintén reméltem, hogy kiderül, bebetonoztak valakit a szaletli alá, vagy legalább titkos folyosórendszer vezet a pincéből a parlamentbe, és a nemzeti bank széfjébe. Ehhez képest az derült ki, hogy szeretik a logikus beosztású házakat, baromi sok a növény a lépcső alján, és van egy szobájuk, ami tele van borral (1600 palack). „Geszti Péter felesége sommelier, őt kértem meg, hogy állítson össze nekünk egy jó kollekciót” – mondta Vajnáné. A mellékelt képeken Andy Vajna krumpliknak örül, Chanel macska izgalomba jön Debussy zenéjétől, Vajna Tímea aggódva figyeli grillező férjét.

A tanulság

Az a helyzet, hogy ha híres emberekről szeretne olvasni, illetve képeket nézegetni róluk, akkor a Hello magazint érdemes megvenni, hiába kerül háromszor annyiba (majdnem ezer forint), mint a többi.

Valentino Garavaniról (a divattervező) „divatberkekben sokan állítják, hogy a stílus maga. »Szépség iránti vágya őserejű!«   áradoznak róla közeli ismerősei”. A mellékelt képek a tervező otthonát mutatják be, amelyben rendkívül sok a nyilván iszonyú drága csetresz, kínai porcelánok, monogramos asztalkendők

Christina Aguilerát addig photoshoppolták, hogy azt hittem rá, Shakira. De ő is szerepel az újságban, úgyhogy végül is mindegy.

Katalin hercegné allergiás a lóra, és ha teheti, nem iszik alkoholt. 

Csézy, az énekesnő férjhez ment. Az esküvőt a lap „méltóságteljes esketési szertartásként” említi.

Antonio Banderas végre jóban van a lányával, együtt mentek a Machu Picchuhoz.

„Lukács Sándor és családja   a titok: humor és tolerancia”   ez a cikk címe, a mellékelt óriásfotókon Lukács Sándor és családja humorosan tolerálják egymást.

Baromi sok a Habsburg. Annyira, hogy már a képaláírásokat sem tudom követni. Habsburg György és gyerekei Segwayjel járják a birtokot, csak ez a biztos.

Story

Címlapon itt is Vajnáék álomotthona (Gattyán Györgytől bérlik!), és a miskolci otthon, ahonnan Palácsik indult.

Ugyancsak címlapon: Schobert Norbert szívét titokban újra megműtötték. Felesége, Rubint Réka erről ezt mondta: „megfogadtam, ha bekövetkezik a legrosszabb, az urnájával elutazom Monte-Carlóba”.

Nánási Pál szép fotókat készített a kisfia születése miatt továbbra is rendkívül boldog Gombos Edináról és családjáról. A magyar hatóságok egyelőre nem engedélyezték, hogy a félig kubai gyerek a Matteo nevet kapja.

Deutsch Anita és mamája, Ágnes mézes-szójaszószos csirkenyársak zöldcitrommal” ez a heti recept címe.

Hot

Rékasi Károly a mai napig magázza édesanyját.

Annyira unom már Gesztesi Károlyt, hogy most nem szemlézzük be, milyen ember, mennyit iszik, mennyit ivott, és kivel szexelt, vagy szeretne szexelni.

Miközben Cserpes Laura énekes az izomhíresség Berki Krisztiánnal jár, exférje, az énekes Fekete Dávid „a 17 éves lányanya, Regina személyében találta meg az igazit”.

Végre egy érdekes hír: „anyagi okokra hivatkozva az Új Színház nem hosszabbította meg nyárra többedmagukkal Gregor Bernadett és a férje, Szarvas Attila szerződését sem”.

Oszvald Marikának jól áll a pecázás.

Best

Für Anikó titokban férjhez ment, Szinetár Dóra és Makranczi Zalán pedig nyáron fognak.

Tóásó Előd saját családra vágyik, de felesége egy évig nem jöhet utána Magyarországra, különben zárolják a bankszámláját.