Bizony, jól olvasta! Erről maga a látó beszélt a Borsnak. Bálint Antónia állítólag Hajdú Péter édesanyjának a fotójával kereste fel, őt kellett volna megátkoznia, de erre nem volt hajlandó. Amikor aztán kiderült a turpisság, az exszépségkirálynő megfenyegette, hogy hallgasson.

„Antónia alig egy éve keresett meg, majd többször beszéltünk telefonon. Azt szerette volna tudni, teljesülnek-e azok a dolgok, amelyekre egy férfi mágust kért meg. Aztán küldött egy képet egy nőről, és vele kapcsolatban kellett „megnéznem”, teljesülnek-e majd a kért dolgai. De nem voltam hajlandó rá. Utólag csak azt láttam, hogy nem lesz semmi baj. Az meg csak néhány hónapja derült ki számomra, hogy a fényképen Hajdú Péter édesanyja látható. Gondolom, nem akarta, hogy a kép alapján egyből rájöjjek, kik a haragjának céltáblái.” - mondta el a lapnak a neve elhallgatását kérő látó, hozzátéve: bizonyítani tudja minden állítását.

Az állítólag gyerekkora óta különleges képességekkel rendelkező nő szerint Bálint Antónia a Mokka-beszélgetést követően üzent neki. Az exszépségkirálynő a műsorban azt állította, hogy nem jár jósokhoz, látókhoz, és különben is, egyáltalán nem hiszik az effajta okkult tudományokban.

„Ahonnan lehetett, már letiltottam korábban, így egy barátnőmön keresztül fenyegetett meg, arra utalt, hallgassak, mint a sír. Ezt azonban már nem tűrhetem. Ha a jövőben sem hagy nyugton, névvel is kiállok a nyilvánosság elé.” – ígérte a látó.

Bálint Antónia viszont továbbra is azt állítja, hogy nem járt látónál, sem jósnál, és nem keresett senkit ilyen ügyben.

Ha netán lemaradt volna kedvenc cicaharcunkról, kezdje itt, majd nézze meg ezt és ezt is. Ide kattintva pedig egy pompás összefoglalót olvashat a témában.