Zimány Linda hazajött Magyarországra a nagy amerikai álomból, és gyorsan adott egy nagyinterjút a Fókusznak, amiben elmondta, hogy őt mindig csak bántják, emiatt a párnája fölött szokott sírni, és egyébként nem is műtötték át az arcát, csak egy kicsit.

A videós interjú egészen csodálatosra sikerült, viszont sajnos majdnem 9 perces, ami már annyira hosszú, hogy rajtam kívül valószínűleg nincs ember, aki végignézné, de örüljön, mert kivonatoltam Zimány mondandójának lényegét.

A pornósokat tetőről ledobáló pókermilliomos Dan Bilzeriannal kapcsolatban:

Nem is ismerem annyira személyesen.

Dant azt én két éve ismertem meg a Tropic Beauty kapcsán, szintén, hisz ő zsűriz a versenyen. Engem még nem zsűrizett.

Ő egy nagyon híres ember Amerikában.

Jude Law-val kapcsolatban:

Flörtölgetett, de nem történt semmi.

Ha megnézi valaki a videót, akkor látszik, hogy nem csókoloztunk a videón. Tehát azért az nem így néz ki, ha én csókolózom valakivel.

Én úgy tudtam, hogy a Jason Stathammel leszek egyébként egy jelenetben, és akkor derült ki, hogy a Jude az, aki benne lesz.

És milyen jól fogalmazott, mert Jude Law tényleg benne volt a Spy című filmben, ellenben Zimánnyal, akit sajnos kivágtak a filmből. Pedig nézze, milyen pöpec kis adatlapot rittyentett össze magának a film miatt.

Kapcsolatról/szerelemről/családalapításról:

Az ember azt oszt meg magáról, amit szeretne. Nyilván azt nem osztom meg, hogy sírok a párnám fölött, mert rosszul esett valami.

Most azok után, hogy az elmúlt 3 évben jöttem mentem Amerikában, én nagyon szeretném, ha a gyerekem itt nőne fel.

Dzsudzsákról:

Egy szép szerelem volt

A plasztikai műtétekről:

Ez is egy olyan dolog, hogy attól függ, hogy milyen fényben fotózod le magad.

Én se titkoltam soha, mindenki tudja, hogy most a mellemet anno megműtötték, azt is mindenki arra volt kiváncsi, hogy miért, akkor azt elmondtam, hogy azért, mert én nem voltam úgy elégedett magammal, tehát szerintem ezek olyan apró dolgok... az orrműtétemről is mindenki tudott, hogy az orrsövényferdülés miatt kellett, az, hogy a számban töltve van egy kicsit... de túlzásokba meg... tehát azt hiszem, hogy ha valaki tényleg megnézi a fotóimat, az azért látszik, hogy nem egy új fejet kaptam.

– és miközben Zimány ezt mondta, a videón az alábbi képet lehetett látni:

A gonosz médiáról:

Én is emberből vagyok, vannak érzéseim, és egy teljesen másfajta ember vagyok, mint aminek engem megpróbálnak beállítani.

A következő évekről:

Az interjú szerint Zimány januárban kezdené az ügyvédi gyakorlatot, és a médiajog lenne az a terület, amivel szívesen foglalkozna.

Örülök neki, hogy van úgymond egy civil pályám, és egy civil életem is, meg agyam kicsit, hogy tudok ezzel is élni a jövőben, tehát nem csak a külsőre hagyatkozva, hiszen az folyamatosan változik

A három év gyakorlat után lesz egy szakvizsga, és akkor utána már önállóan is tudok mint jogász tevékenykedni. Aztán reméljük, hogy közben azért majd felpörög a magánéleti szféra is.

Csak drukkolni tudok! Pörögjön az a szféra!!!!