Azt hitte, már mindent tud a magyar celebnőkről, és eddig azt gondolta, hogy ők javarészt ahhoz értenek, hogy jól nézzenek ki, és kedvesen mosolyogjanak a kamerába?

Hát nagyon téved.

Mert Zimány Linda például nem csak egy egyszerű, mezei glammodell, sőt, Vajna Tímea sem csak egy nő, aki hozzáment Andy Vajnához. A többi magyar celebnővel együtt ők igenis tehetséges nők, akik olyanokhoz is értenek, amiket eddig nem is képzelt volna róluk.

Olyanokhoz, amiknek a nagyrészét eddig szerényen titkolták, de azért instagramos bemutatkozásukba szerencsére belefértek.

Aleska Diamondról

például biztos csak annyit tudna elmondani, hogy expornós. Pedig Aleska Diamond Sáfrány Emese ennél jóval több. Mint ahogy Instagramján is írja, tévés és rádiós riporter, na meg légtornász. Illetve színésznő. Utóbbi még minket is meglepett.

Bódi Sylvi

pedig már rég nem csak egy egyszerű glammodell. Annyira nem, hogy többé már egyáltalán nem is vetkőzik – kivéve mikor igen – és leginkább csak bikiniben szörfözik. Annyit, hogy instagramos bemutatkozása szerint elhiszi, hogy ő egy sellő.

Bódi Sylvi 33 éves.

Ha eddig azt gondolta, hogy

Vajna Tímea

csak egy fiatal és helyes nő, aki hozzáment egy idős és ismert férfihoz, akkor nagyon téved. Mert Vajna Tímea egy annyira erős és független nő, hogy még Instagramján is fontosnak érezte részletesen kiemelni, hogy minek és milyen részben a tulajdonosa.

Dukai Regina

bemutatkozása is szörnyen érdekes. Mert még azt is nehezen dolgoztam fel, hogy a keményen dolgozó magyar glammodell igazából nem csak egy szimpla glammodell, hanem énekesnő, illetve saját állítása szerint divattervező is, de most még az is kiderült, hogy Dukai Regina VJ. Vagyis Video Jockey. De még mielőtt nagyon elcsodálkozna, Dukai nem az a VJ, aki a szórakozóhelyeken a zenék mellé mindenféle színes, filmes, animált akármiket varázsol. Hanem az a VJ, aki egy tök ismeretlen zenei csatornán vigyorog két videóklip között. De persze az is nagyon szép teljesítmény.

A legszebb viszont mégis csak

Zimány Linda

bemutatkozása. Mert Zimány Linda már tényleg nem csak egy szimpla glammodell. Zimány Linda ugyanis annyira sokra vitte, hogy már nem is ebben a szerencsétlen magyar fővárosban nyomorog, hanem Los Angelesben csillog-villog. Méghozzá reklámmodellként! Sőt, ügyvédként! Persze utóbbit csak a neve elé szerényen odatűzött, aprócska és egyáltalán nem hivalkodó dr.-ral jelezte. De jó, ha tudja, hogy Zimány annyira sokoldalú, hogy amellett, hogy évekig keményen vetkőzött a hírnévért, illetve hogy majd' egy évtizedig keményen dolgozott azért, hogy ügyvéd lehessen, még a színészkedést is imádja. Bár azt nem tisztázta, hogy ő imád színészkedni, vagy csak úgy imádja a színészetet, mint olyat. Vagy a színészeket.