Holly Madison, a Playboy-villa egyik (ex)oszlopos tagja a 20-as éveiben még egy Hootersben húzta az igát. Óriási szerencséje volt, mikor az egyik vendég felajánlotta a szolgálatait. Nem kell rosszra gondolni, egyszerűen csak meghívta Hefner egyik medencés bulijába, ami annyira megtetszett neki, hogy minden szombaton visszatért. A többi már történelem, Madison bekerült Hefner csodálatos háremébe.

De mindez a múlté, a Playboy veteránja már megállapodott, már 3 gyönyörű éve Crystal Harris férje, a néhai lányok pedig saját lábukon próbálnak egyensúlyozni. Madison még igyekszik egy-két bőrdarabot lerántani egykori kenyéradójáról, könyvet írt, amiben mindenről őszintén beszélt. Az alábbiakban mocskos és szomorú részleteket olvashat az elmúlt időszak interjúiból és A könyvből: 

2001 augusztusa: Madisonnak drogot ajánlott a Playboyok alfája és ómegája: 

Szeretnél egy kis Quaalude-ot? - kérdezte Hef, és elém tolt egy jókora adag tablettát egy zsepibe csomagolva. 

Hefner belemászik az ember fejébe: 

Mindenképpen elveszted a fejed. Azt hittem, hogy ez a bentlakásos, barátnős dolog egyszerű és vicces lesz, de sokkal durvább volt. 

A Playboy-villa egy rohadt nagy börtön

Mindenki azt hiszi, hogy a híres vaskapu azért volt, hogy távol tartsa az embereket. De sokkal inkább arra kellett, hogy engem bezárva tartson. 

Madison az öngyilkossággal kapcsolatos gondolatait is őszintén leírta a könyvben: 

Feküdtem a kádban és arra gondoltam, ha vennék egy mély levegőt és víz alá merülnék, akkor túl lennék mindenen. 

A 35 éves celeb nagyon aggódik az új feleségért is: 

Crystal [Harris] ugyanabban a szituációban van, mint én korábban, ami nagyon nehéz egy 20-as éveiben járó lánynak. Sokkal durvább ez az egész, mint gondolnánk. [Hugh Hefner] Feladatta velem a függetlenségem utolsó darabját. Nem lehetett civil állásunk, és a lányok gonoszkodtak egymással. 

És akkor a gruppenek (a Buzzfeednek adott hosszabb interjújában beszélt erről): 

Mindig a klubok után volt szerdán és pénteken. Mindig ugyanúgy zajlott, mert ő [Hugh Hefner] így szerette élni az életét. 

Utolsó:  Madison és a feminizmus: 

Újjászületett feministának szoktam magam hívni. Nem hívhatom magam feministának, mert akkor az emberek rögtön azzal jönnek, hogy hogy lehetnék én feminista, amikor Hugh Hefnerrel éltem. De úgy érzem, minden nő életében eljön a pillanat, amikor feministának kell lennie. 

Holly Madison már 2 éve házas és van egy Rainbow (szivárvány) nevű lánya.