Nem a One Direction két tagjának nem létező kapcsolata az egyetlen, ami lázban tartja a világot, hanem a Trónok harcában szereplő Natalie Dormeré és Sophie Turneré is. A két színésznőről két évvel ezelőtt jelentek meg az első pletykák arról, hogy tuti járnak titokban, amikor a olyan képek készültek róluk egy HBO-s sajtóeseményen, mintha egy párt alkotnának. Aztán a fotókat megismételték a tavalyi Comic Conon is, és hát most is Comic Con van éppen, úgyhogy ki sem fogják találni, hogy milyen képek készültek róluk, és hogy min pörögnek éppen a rajongók.

Az már tényleg csak hab a tortán, hogy Turner korábban kijelentette, hogy nagyon bejön neki Dormer, szakszóval élve, ő a girl crusha. De akkor nézzük a tényeket!

!!

Ez a 2013-as, mindent elindító sorozatból van.

!!!

Ez a kép szintén 2013-ban készült. Nincs az a nyilatkozat, amivel cáfolni lehetne azt, ami ezen a képen látszódik: a két színésznőnek egymáson kívül senki sem létezik.

!!!!

Jött a 2014-es Comic Con. A két színésznő, mint két tojás. Ugyanúgy unatkoznak, ugyanolyan a frizurájuk. Tuti van köztük valami!

!!!!!

Az idei Comic Conon pedig minden eddiginél egyértelműbbé tették a helyzetet.

!!!!!!

De most tényleg, lehet ezt fokozni?

!!!!!!!

Igen!

Dormer egyébként 2011 óra jegyben jár, de az ilyesmi fikarcnyi hatással sincs az ilyen pletykákra. Hiszen azért jár jegyben, hogy ezzel is elterelje a figyelmet! ÉBRESZTŐ!